Αθλητισμός

Euroleague, Μονακό-Παναθηναϊκός (22:00, Novasports Prime)

Δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό κόντρα σε μια ομάδα που δίνει μάχη για να μπει στην πρώτη τετράδα της Euroleague. Οι… πράσινοι δοκιμάζονται στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό για τη Euroleague (22:00, Νοvasports Prime) και θα ψάξουν μεγάλη εμφάνιση για να επιστρέψουν στις νίκες.

H oμάδα του Σερέλη προέρχεται από πέντε σερί ήττες και έχει πέσει στη βαθμολογία, όντας 16ος με ρεκόρ 8-18. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι είναι 5οι με ρεκόρ 16-10 και κυνηγούν μια θέση στην τετράδα. Για το ματς με τη Μονακό, ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρη Αγραβάνη και Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως Μονακό δεν είναι μόνο Τζέιμς και Οκόμπο, ενώ ο Πάρις Λι θυμήθηκε τα όσα πέρασε στους Μονεγάσκους. Από την πλευρά του ο Πονίτκα πρόσθεσε πως πάντα έχει κίνητρο ο Παναθηναϊκός.

Στον αντίποδα ο Σάσα Ομπράντοβιτς ανέφερε πως παρά τη βαθμολογική του θέση, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνος, ενώ ο Ντιαλό αποθέωσε Μπέικον και Πάρις Λι.

Η Μονακό σκοράρει 83.3 πόντους ανά ματς αντί 79.5 των πράσινων, ενώ το τριφύλλι είναι καλύτερο στα σουτ τριών πόντων, αφού σουτάρει με 36.2% αντί 32.2% των Μονεγάσκων. Πρώτος σκόρερ της Μονακό ο Τζέιμς με 17 πόντους, ενώ ο Λι έχει 11.3.

Δημοφιλέστερα

To Top