Αθλητισμός

Ligue 1, Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Την λύτρωσε ο Εμπαπέ

Μόνο πίσω της δεν φάνηκε πως άφησε την προ ολίγων ημερών σκληρή πτώση της από τα… αστέρια του Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν, που έδειξε ευάλλωτη στην έδρα της Μπρεστ, όμως η άψογη συνεργασία των Εμπαπέ  και Μέσι την οποία ο Γάλλος έκανε γκολ την οδήγησε στο «διπλό» με 2-1. Με το τρίποντο αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας της Ligue 1, βρισκόμενη πλέον στο +11 από τη 2η Μαρσέιγ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 11′ όταν ο Σολέρ σημάδεψε το δοκάρι μέσα από την περιοχή. Το ματς συνεχίστηκε σε χαμηλό σχετικά ρυθμό, μέχρι που ο ίδιος παίκτης στο 37ο λεπτό άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα από κοντά μετά από επέμβαση του Μπιζό σε μακρινό σουτ του Εμπαπέ. Μόλις έξι λεπτά αργότερα ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντησή τους με τον Ονοράτ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να νικά τον Ντοναρούμα για το 1-1.

Η ομάδα από τη Βρετάνη στάθηκε στα πόδια της στο δεύτερο μέρος, το οποίο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Όταν όλα όμως, έδειχναν πως αυτή η ισορροπία θα μεταφραστεί και σε ισοπαλία, ο Λιονέλ Μέσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με φοβερή μπαλιά βρήκε τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος προσπέρασε τον Μπιζό και σκόραρε σε κενή εστία, χαρίζοντας τη νίκη με την οποία οι Παριζιάνοι παρέμειναν σε τροχιά κατάκτησης ενός ακόμη εγχώριου τίτλου. Αυτή μάλιστα, ήταν η 300η ασίστ του Αργεντινού σε συλλογικό επίπεδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top