Αθλητισμός

NBA: Ο Κάρι εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Γιάννη και οδήγησε στη νίκη το Γκόλντεν Στέιτ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ απουσίασε για 3ο σερί ματς από τους Μπακς αλλά αυτή τη φορά το Μιλγουόκι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Αν και είχε βρεθεί στο +8 στα 2:36 πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα (105-97), ο Στεφ Κάρι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με 11 πόντους έως το τέλος και μ’ ένα clutch μπλοκ στον Τζρου Χόλιντεϊ, βοήθησε τους Γουόριορς να κάνουν την ανατροπή και να στείλουν το ματς στην παράταση.


Milwaukee Bucks vs. Golden State Warriors Full Game Highlights | Mar 11 | 2022-2023 NBA Season

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ, τον Στεφ Κάρι να συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει και κάπως έτσι έφτασαν να προηγούνται και με +7 πόντους (120-113) καθαρίζοντας το παιχνίδι. Ο φυσικός ηγέτης των Γουόριορς είχε 36 πόντους με 7/12 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 5 λάθη σε 43 λεπτά.

Στον αντίποδα, τα «Ελάφια» δεν μπόρεσαν να κάνουν το 3/3 χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ, καθώς ο «Greek Freak» έμεινε και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης. Παρόλα αυτά είχαν την ευκαιρία τους να «καθαρίσουν» το ματς στην 4η περίοδο, αλλά κάποιες βιαστικές επιλογές και κάποια λάθη έφεραν την ανατροπή των γηπεδούχων. Μάλιστα οι Μπακς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων αποδεικνύοντας ότι μπορούσαν να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη ακόμη και χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη

Οι Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον πέτυχαν από 19 πόντους ο καθένας, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να συμπληρώνει 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και ένα clutch τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα για το 111-108 πριν «απαντήσει» ο Κάρι για το 111-111 ο οποίος στη συνέχεια τον φιλοδώρησε και με μια τάπα. Εξαιρετικό ματς από τον Τζο Ίνγκλις ο οποίος είχε 15 πόντους με 5/6 τρίποντα και σημαντική συνεισφορά στο 4ο δωδεκάλεπτο.

Ο Μπουντενχόλζερ άφησε εκτός ματς τον Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε ματς με τη φανέλα των Μπακς. Ούτε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: Gazzetta

Δημοφιλέστερα

To Top