Ελλάδα

Καιρός: Νέα κακοκαιρία με καταιγίδες από την Τετάρτη – Ενισχυμένοι βοριάδες σήμερα

Σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου, προς τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα συναντήσουμε κατά τόπους συννεφιές, οι οποίες στο πέρασμά τους θα αφήνουν κάποιες πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Με θυελλώδεις βοριάδες στα ανατολικά και νότια και μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα μας με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να μας απασχολεί από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή μεσημέρι περίπου με τα στοιχεία να θέλουν την άνοιξη να επιστρέφει ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, η θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει τους 14 με 17 βαθμούς – πιο υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά – ενώ από την Τετάρτη αναμένεται νέα επιδείνωση.

Αναφορικά με την Αττική, κατά τόπους θα είναι αυξημένες οι συννεφιές στα βόρεια και βορειανατολικά του νομού, ενώ δεν αποκλείονται και οι βροχές.

Οι βοριάδες θα επιμένουν, ειδικά στο Κάβο Ντόρο και ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Με θυελλώδεις βοριάδες στα ανατολικά και νότια και μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα μας με ένα νέο…

Posted by Klearhos Marousakis on Sunday, March 12, 2023

Νέα βελτίωση αναμένεται από το Σαββατοκύριακο με τον καιρό να είναι και πάλι ανοιξιάτικος.

Η τάση του καιρού για το Πάσχα

Αν και είναι πολύ νωρίς για επίσημη πρόβλεψη, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, ο καιρός το Πάσχα δεν θα είναι καλός, καθώς προβλέπονται βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις 

Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την περιοχή του Καστελλόριζου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση αρχικά στα δυτικά και από το βράδυ στο Αιγαίο.

Δημοφιλέστερα

To Top