Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον Πολάκη στα ψηφοδέλτια

Στη σκιά της χθεσινής επιστολής του πρώην αναπληρωτή υπουργού, Παύλου Πολάκη, με την οποία ζητά συγγνώμη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τα μέλη του ανώτατου κομματικού οργάνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Η «απολογητική» επιστολή του Παύλου Πολάκη, μπορεί να ξάφνιασε κάποιους, όχι όμως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα την ηγεσία του. Ήταν κάτι που είχε ζητηθεί και αναμενόταν από τον βουλευτή Χανίων, ώστε να πέσει στα «μαλακά». Από την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, πριν την τραγωδία των Τεμπών, ο Αλέξης Τσίπρας, δεχόταν ισχυρές πιέσεις να μην διαγράψει τον Παύλο Πολάκη.  Όμως, στενοί συνεργάτες του προέδρου, έκαναν λόγο για έναν αποφασισμένο Τσίπρα ο οποίος δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Έτσι, τότε, αποφασίστηκε η ομόφωνη εισήγηση για απομάκρυνση του βουλευτή Χανίων από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που θα επικύρωνε η Πολιτική Γραμματεία η οποία συνεδριάζει, αυτή την ώρα.

Ο Παύλος Πολάκης, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην Αγίου Κωνσταντίνου. Ο βουλευτης Χανίων, απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, καλημέρισε ευγενικά τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς και ανέβηκε στον πρώτο όροφο. Παρόμοια στάση κράτησαν και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


syriza_polakis_in__1_


syriza_polakis_in__3_

Στη σημερινή συνεδρίαση μεταξύ άλλων, συμμετέχουν, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Ραγκούσης, Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νίκος Μπίστης, Χρήστος Σπίρτζης, Νάσος Ηλιόπουλος, Πάνος Ρήγας, Μαρία Κουβέλη.

Δημοφιλέστερα

To Top