Αθλητισμός

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε ΑΕΚ-ΠΑΟ, Άρης-ΠΑΟΚ, Βόλος-Ολυμπιακός για τα play off της Superleague και ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο μπάσκετ

Πλούσιο είναι το σημερινό τηλεοπτικό αθλητικό πρόγραμμα καθώς ξεκινούν με τρεις αγώνες τα play off της Super League ενώ στη Basket League συγκρούονται Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα play-offs Stoiximan Super League
17:30 Βόλος – Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

19:00 Άρης – ΠΑΟΚ (Nova Sports Prime)
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 1)

Tηλεοπτικό πρόγραμμα Basket League

15:45 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

19:15 Ιωνικός – Περιστέρι (ΕΡΤ3)

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου σήμερα είναι οι εξής:
16:00 Τορίνο – Νάπολι (Cosmote Sport 3)
18:00 Μάλαγα – Μπαρτσελόνα (Cosmote Sport 4)

18:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ (Cosmote Sport 2)
19:00 Λάτσιο – Ρόμα (Cosmote Sport 3)
21:45 Ίντερ – Γιουβέντους (Cosmote Sport 3)

Βόλος-Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα των play-offs στη φετινή Stoiximan Super League ανοίγει στον Βόλο στις 17:30 (Cosmote Sport 1) με τη γηπεδούχο ομάδα που κυνηγάει την 5η θέση για το ευρωπαϊκό εισιτήριο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά το διπλό επί της ΑΕΚ μπήκε ξανά δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα έπειτα από τη συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, έχοντας προηγουμένως εκφράσει την αντίδρασή του για τον ορισμό του Διαμαντόπουλου ως διαιτητή της αναμέτρησης. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε από πλευράς κυανέρυθρων επιστρέφουν οι Γκάγκι και Σιέλης. Αντίθετα εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι παραμένουν οι Μπαριέντος και Μεσκίδα. Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Τσελεμπάκης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Καρτάλης και Οζέγκοβιτς.

Δημοφιλέστερα

To Top