Αθλητισμός

Premier League, Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 4-1: Ξέσπασε στους Αετούς και συνεχίζει το σερί της – Δείτε τα γκολ

Η Άρσεναλ λίγα μόλις 24ωρα μετά τον εντός ένδρας αποκλεισμό στο Europa League από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας «ξέσπασε» στην Κρίσταλ Πάλας στο «Emirates». Οι Κανονιέρηδες επικράτησαν με 4-1 των Αετών, πήραν έκτη διαδοχική νίκη στην Premier League και έφτασαν στο +8 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο. MVP με δυο γκολ και μια ασίστ ο Σακά.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και βρήκαν μπροστά τους μια μαζική άμυνας. Παραδόξως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 11′ ο Ζάχα πάτησε περιοχή και με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Η Άρσεναλ βρήκε το πρώτο της γκολ στην πρώτη της κλασική ευκαιρία. Ο Ζάχα πάτησε περιοχή και με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Η Άρσεναλ βρήκε το πρώτο της γκολ στην πρώτη της κλασική ευκαιρία. Στο 28′ ο Σάκα έβγαλε τη σέντρα, ο Μαρτινέλι κοντρόλαρε, σούταρε από διαγώνια θέση και άνοιξε το σκορ. Στο 42′ Σάκα και Γουάιτ έκαναν το 1-2, ο πρώτος πλάσαρε από διαγώνια θέση και έκανε το 2-0 για τους Κανονιέρηδες. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 55′ Τσάκα και Τροσάρ έκαναν το 1-2, ο Ελβετός τσίμπησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.

Η Κρίσταλ Πάλας μείωσε στο 62′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σλουπ έκανε την κεφαλιά, από τις κόντρες η μπάλα του στρώθηκε και παρά την πίεση Γκάμπριελ και Όντεγκααρντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74′ από λάθος του Χιους η μπάλα πήγε στον Τίρνεϊ μέσα στην περιοχή, ο Σκωτσέζος γύρισε την μπάλα και ο Σάκα με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (83′ Γουάιτ), Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (65′ Τίρνεϊ), Έντεγκααρντ, Τόμας, Τσάκα, Σάκα, Τροσάρ (65′ Ζέσους), Μαρτινέλι (83′ Σμιθ Ρόου).

Κρίσταλ Πάλας: Γουαϊτγουόρθ, Γουάρντ, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Ντουκουρέ, Μιλιβόγεβιτς (65′ Χιουζ), Σλουπ (83′ Αχαμάντα), Ολίσε (83′ Εζέ ), Εντουάρ (65 Αγιού), Ζάχα.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Premier League

Νότιγχαμ Φόρεστ-Νιούκαστλ 1-2 (26΄ Ντένις – 45΄+2, 90+3΄πεν. Ισακ) – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Άστον Βίλα-Μπόρνμουθ 3-0  – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ(7′ Λουίζ, 80′ Ράμσεϊ, 89′ Μπουεντία)

Μπρέντφορντ-Λέστερ 1-1 (32′ Γιένσεν-52′ Μπαρνς) – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Σαουθάμπτον-Τότεναμ 3-3 (46′ Ανταμς, 78′ Γουόλκοτ, 90’+ Γουόρντ Πράουζ-45′ Πόρο, 65′ Κέιν, 74′ Πέρισιτς) – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Γουλβς-Λιντς 2-4 (65′ Οτο, 73′ Κούνια-6′ Χάρισον, 49′ Εϊλινγκ, 62′ Κρίστενσεν, 90′ Ροντρίγκο) – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Τσέλσι-Έβερτον 2-2 (52′ Φέλιξ, 76′ πεν. Χάβερτζ-69′ Ντουκουρέ, 89′ Σιμς) – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (28′, 74′ Σάκα, 42′ Μαρτινέλι, 55′ Τσάκα – 62′ Σλουπ) – Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Λίβερπουλ-Φούλαμ Δεν έχει οριστεί

Δημοφιλέστερα

To Top