Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Γκαρίν 2-1: Πήρε τους κρίσιμους πόντους και επέστρεψε με νίκη στο Μαϊάμι – Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην είχε ρυθμό, όμως εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη του Κριστιάν Γκαρίν και προκρίθηκε στην φάση των «16» στο Miami Open.

Με φανερή την διάθεσή του να μην πιέσει πολύ τον εαυτό του αφού ακόμη δεν είναι στο 100% έτοιμος, ο Ελληνας τενίστας προσπάθησε με την εμπειρία του να διαχειριστεί το ματς σωστά, αποφεύγοντας να κυνηγήσει μεγάλα ράλι και δύσκολες μπάλες. Και τελικά με ένα break από λάθος του Χιλιανού στο τρίτο σετ, έφτασε στην πρόκριση (6-3, 4-6 ,6-4) έπειτα από 2 ώρες και 5 λεπτά.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhdltcnf9d5)

Στην φάση των«16» θα παίξει με τον Κάρεν Κατσάνοφ, ο οποίος έκανε εύκολο ένα θεωρητικά επικίνδυνο ματς με τον Γίρι Λεχέτσκα, επικρατώντας με 6-2, 6-4. Οι δυο τους έχουν παίξει 6 φορές, με τον Τσιτσιπά να έχει το εντυπωσιακό 6-0, με τελευταία νίκη φέτος στον ημιτελικό Australian Open (3-1 σετ).

Στο χαλαρό ο Τσιτσιπάς το 1-0

Στα πρώτα αναγνωριστικά games οι δύο αντίπαλοι δεν αντιμετώπισαν κάποιο break point με τον Στέφανο να έχει το προβάδισμα με 2-1. Παρόμοια εξέλιξη είχαν τα επόμενα δύο games, αφού κανείς από τους δύο δεν βρήκε break point και ο Τσιτσιπάς με λίγο ρίσκο στο σερβίς διατήρησε το προβάδισμα.

Στο υπέρ του 4-3 ο Τσιτσιπάς βρήκε τα πρώτα δύο break point του ματς και στην δεύτερη ευκαιρία του, πήγε να σερβίρει για το σετ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhc186ujf6x)

Με love game το έκλεισε στο 6-3.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhby5b10ad5)

Ενα σετ που πήρε με μόλις 4 winners, αλλά και μόλις δύο αβίαστα λάθη.

Ολα λάθος στο κρίσιμο game ο Τσιτσιπάς και 1-1 ο Γκαρίν

Δημοφιλέστερα

To Top