Οικονομία

Δωμάτιο με Θέα: Η Imperial Suite Sea View του Grecotel Corfu Imperial

Το μπλε του Ιονίου, τα ζαφειρένια του νερά και οι αντανακλάσεις του φωτός. Το βαθύ πράσινο της Κέρκυρας και η μαγεία από τον «Κήπο των Θεών», όπως αποκαλείται η πανέμορφη χερσόνησος του Κομμένου. Αυτή είναι η θέα από τα τεράστια ανοίγματα της Imperial Suite του Grecotel Corfu Imperial. Λυγερόκορμα κυπαρίσσια, ασημένια ελαιόδεντρα και στο βάθος η πόλη της Κέρκυρας να σου χαμογελά. Ολα σ’ ένα κάδρο. Φύση, πολιτισμός, αρμονία. Εικόνες ιαματικές και αναζωογονητικές.

Ευρύχωρη, κομψά αριστοκρατική, με μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και σπάνια μάρμαρα, η Imperial Suite είναι μια υπόσχεση ομορφιάς και ισορροπίας. Σχεδόν 100 τετραγωνικά με ξεχωριστό master υπνοδωμάτιο & ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Μια εμπειρία που γίνεται η απόλυτη ανάμνηση.

Το Grecotel Corfu Imperial αποτελεί το εμβληματικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας. Βρίσκεται στην καταπράσινη χερσόνησο του Κομμένου, μία ανάσα από την πόλη της Κέρκυρας. Φωτεινά και πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows αλλά και βίλες, με υπέροχη θέα στη θάλασσα δημιουργούν ένα σύμπαν μοναδικό και ιδιαίτερο. Το ξενοδοχείο δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες, όπως ιππασία, ποδηλασία, τένις, καταδύσεις κ.ά.

Ειδικά για το Πάσχα και το Μεγάλο Σάββατο στα Δανίλια, το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό της Grecotel, αναβιώνουν τα Κερκυραϊκά έθιμα της Λαμπρής. Περιηγηθείτε στα καντούνια, τις σκαλινάδες και τα γραφικά μαγαζάκια, γευθείτε τοπικές λιχουδιές και μεταφερθείτε σε μια ατμόσφαιρα ονειρεμένη. Ζήστε το θαύμα της πρώτης Ανάστασης, νιώστε το ακατανίκητο δέος και την ελπίδα που γεννάει κάθε Ανάσταση και γίνετε κοινωνός μιας συγκλονιστικής εμπειρίας. Το βράδυ της Ανάστασης, κατανυκτικό και ταυτόχρονα φαντασμαγορικό, στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, όταν οι καμπάνες θα σκορπίσουν το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα θα στολίσουν τον κερκυραϊκό ουρανό. Την ημέρα του Πάσχα, θα γευτείτε ρουμελιώτικη μαγειρίτσα και θα παρακολουθήσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των πασχαλινών αρνιών στο πιο όμορφο χωριό του νησιού.

Πηγή: newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top