Αθλητισμός

Serie A, Ίντερ – Φιορεντίνα 0-1: «Απόδραση» από το Μιλάνο

Νίκη… Ευρώπης για την Φιορεντίνα! Οι Βιόλα άντεξαν το «σφυροκόπημα» της Ίντερ, «χτύπησαν» με τον Μποναβεντούρα και πήραν μεγάλη νίκη στο Μιλάνο με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 8η θέση με 40 βαθμούς, στο -1 από τη Γιουβέντους και στο -7 από τη Ρόμα, έχοντας βέβαια ματς περισσότερο. Παραμένουν στην τρίτη θέση οι Νερατζούρι. Πρώτη νίκη των Βιόλα στο «Σαν Σίρο» από το 2015.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crllfwki3utd)

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως ουσία. Στο 21′ ο Μκιταριάν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 49′ ο αμαρκάριστος Λουκάκου δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία.

Στο 53′ ο Καμπράλ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ονάνα έβγαλε με δυσκολία και ο Μποναβεντούρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «πάγωσε» το γήπεδο. Η Ίντερ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 58′ όταν ο Μπαρέλα «τράνταξε» το δοκάρι με βολέ. Οι Νερατζούρι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες αλλά η Φιορεντίνα διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top