Αθλητισμός

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 6-0: Εξάρα με σόου Μπενζεμά

Το πρωτάθλημα, εκτός συγκλονιστικής ανατροπής, το έχει χάσει. Στο Κύπελλο, όμως, η Ρεάλ παραμένει στο «κόλπο», παρά την ήττα της με 1-0 στη Μαδρίτη από τη Μπαρτσελόνα. Και, ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών με τους Μπλαουγκράνα (Τετάρτη 05/04, 22:00), η Βασίλισσα έδειξε πολύ κεφάτη, διαλύοντας τη Βαγιαδολίδ (6-0) με σόου του Καρίμ Μπενζεμά και «μειώνοντας» ξανά στους δώδεκα βαθμούς από τη Μπάρτσα, στη μάχη για την κατάκτηση της La Liga.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του Μπενζεμά 

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, με τον Κάρλο Αντσελότι να ξεκινάει ως στόπερ τον (επιστρέφοντα από τραυματισμό) Νταβίντ Αλάμπα, με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά ως αριστερό μπακ, εξαιτίας των απουσιών του Φερλάν Μεντί (τραυματίας) και του Νάτσο (τιμωρημένος), αλλά και τους Μάρκο Ασένσιο και Ροντρίγκο στην μεσοεπιθετική γραμμή, πίσω από τον Μπενζεμά.

Χωρίς τον τιμωρημένο κεντρικό αμυντικό Χάβι Σάντσεθ ο Πατσέτα, ο οποίος επανέφερε στην ενδεκάδα τους μέσους Ρόκε Μέσα και Μάρτιν Χόνγκλα, αφήνοντας αρχικά στον πάγκο τον Καναδό επιθετικό Κάιλ Λάριν, εξαιτίας της ταλαιπωρίας με ταξίδια και παιχνίδια για υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Δοκάρι η Βαγιαδολίδ… γκολ η Ρεάλ
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο με περίσσιο θράσος και ριψοκίνδυνη πίεση, η οποία αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Η Βαγιαδολίδ, μάλιστα, άγγιξε το 0-1 με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όταν σουτ του Ρόκε Μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τιμπό Κουρτουά.

Η ομάδα του (μεγαλομέτοχου) Ρονάλντο είχε μια ακόμα ευκαιρία με τον Μόντσου δύο λεπτά αργότερα, προτού αρχίσει να παίρνει μπρος η μηχανή της Ρεάλ, προς τέρψιν των φιλάθλων στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και απογοήτευση της Βαγιαδολίδ.

Το σόου της πρωταθλήτριας Ισπανίας και Ευρώπης ξεκίνησε στο 23ο λεπτό, όταν ύστερα από κλέψιμο του Καμαβινγκά και πάσα του Ορελιέν Τσουαμενί στον Ασένσιο, αυτός έτρεξε κάθετα με την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Ροντρίγκο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με διαγώνιο πλασέ τον Σέρχιο Ασένχο.

Χατ – τρικ ο Μπενζεμά σε επτά λεπτά!
Τι πρώτο γκολ του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο σήμανε την αρχή του… τέλους για την Βαγιαδολίδ, η οποία κατέρρευσε μπροστά στο επιθετικό ρεσιτάλ του πολύ ανεβασμένου Μπενζεμά.

Δημοφιλέστερα

To Top