Οικονομία

Η Samsung Electronics Hellas συμβάλλει στο μέλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού στις ελληνικές επιχειρήσεις

Sponsored Content

Η ραγδαία ανάπτυξη του ψηφιακού μετασχηματισμού δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες εκσυγχρονισμού και αξιοποίησης της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις. Βασική προϋπόθεση για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι η ενσωμάτωση των κατάλληλων εργαλείων και προϊόντων τεχνολογίας, που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και θα οδηγήσουν στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη σύγχρονη αγορά.

Τα τελευταία χρόνια, η Samsung αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο των B2B προϊόντων της, συνεισφέροντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό με ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν αποδοτικά και αποτελεσματικά. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν smartphones, tablets, φορητές και άλλες έξυπνες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την εργασία. Από τις βιομηχανίες λιανικής, μεταφορών, υγειονομικής περίθαλψης και χρηματοδότησης μέχρι τους τομείς των δημόσιων υπηρεσιών και της κυβέρνησης, η Samsung προσφέρει σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι, ασφαλείς και αποδοτικοί.


samsung_electronics_1

Mobile Transformation: H Samsung, σύμμαχος στις μελλοντικές δυνατότητες της επιχείρησης σας

Σε μια εποχή που το mobile transformation βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις, η Samsung ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς με μια ευρεία γκάμα κινητών συσκευών. Το οικοσύστημα Samsung Galaxy εξελίσσεται με smartphones και tablets που καθιστούν δυνατή την εργασία εν κινήσει, την απομακρυσμένη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο και την πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα και εφαρμογές από οπουδήποτε.

Τελευταία προσθήκη στο οικοσύστημα Galaxy αποτελεί η σειρά premium smartphones Samsung Galaxy S23, η οποία στηρίζει τις επιχειρήσεις, προσφέροντας λύσεις συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Χάρη στη συνδεσιμότητα 5G και την ισχυρή επεξεργαστική ισχύ που ενσωματώνει, η σειρά Galaxy S23 είναι ένα δυνατό εργαλείο για τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Οι δυνατότητες που δίνουν τα S Pen, Samsung Notes και Google Meet συμβάλλουν στη διευκόλυνση της εργασίας ενώ παράλληλα, οι δυνατότητες εξατομίκευσης μπορούν να προσαρμόσουν το smartphone στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και επαγγελματία.

Επιπλέον, η Samsung επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν επιλεγμένα smartphones και tablets σε επιτραπέζιους υπολογιστές, με την πλατφόρμα Samsung Dex1. Η πλατφόρμα λογισμικού DeX καθιστά την παραγωγική εργασία δυνατή από οπουδήποτε, απλώς με τη σύνδεση της Samsung συσκευής σε μία οθόνη2.

Όσον αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε βιομηχανικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στις μεταφορές, τη δημόσια ασφάλεια ή σε εργοστασιακά περιβάλλοντα θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός πραγματοποιείται με την κατάλληλη συσκευή για αυτό το περιβάλλον εργασίας. Οι ανθεκτικές συσκευές της Samsung διαθέτουν πιστοποίηση IP68 και πληρούν τα πρότυπα MIL-STD-810G και MIL-STD-810H για να ανταποκρίνονται ακόμη και σε απαιτητικά περιβάλλοντα, έχοντας αντοχή σε χτυπήματα, νερό και σκόνη3 και ενσωματωμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας, παραγωγικότητας και ασφάλειας.


samsung_electronics

Κορυφαία σύμπραξη της Samsung Electronics Hellas με την ΕΚΚΑ για μια σύγχρονη εμπειρία εξατομίκευσης αυτοκινήτου

Η τεχνολογία της Samsung συνέβαλλε στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό της εμπειρίας εξατομίκευσης αυτοκινήτου για τους πελάτες των καταστημάτων της ΕΚΚΑ, του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα & Επισκευαστή Mercedes-Benz. Πριν από τη σύμπραξη των δύο εταιρειών, η υπηρεσία εξατομίκευσης αυτοκινήτου, δηλαδή η διαδικασία διαμόρφωσης του μοντέλου βάσει των αναγκών του πελάτη, ήταν αρκετά μονοδιάστατη καθώς πραγματοποιούνταν αποκλειστικά μέσω του υπολογιστή των πωλητών. Ο πωλητής επεξεργαζόταν ο ίδιος την πλατφόρμα διαμόρφωσης του αυτοκινήτου, με τον πελάτη απλό θεατή σε όλη τη διαδικασία.

Χάρη στη Samsung Electronics Hellas, η διαδικασία αυτή έγινε πιο διαδραστική, κάνοντας την εμπειρία εξατομίκευσης αυτοκινήτου ευχάριστη για τον πελάτη, ενώ ταυτόχρονα διευκόλυνε την ομάδα πωλήσεων της ΕΚΚΑ. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε από ένα 32” M5 Samsung Smart Monitor σε πέντε stands στο κατάστημα της ΕΚΚΑ στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 79) και παρασχέθηκαν 5 premium αναδιπλούμενα smartphone της Samsung Galaxy Z σειράς στους πωλητές του εν λόγω καταστήματος. Πλέον, οι συγεκριμένοι πωλητές της ΕΚΚΑ μπορούν να φέρνουν το stand στο σημείο που επιθυμούν, να συνδέουν το αναδιπλούμενο smartphone ασύρματα με την Samsung Smart Monitor και μέσω του smartphone να βλέπουν άμεσα στην οθόνη την τελική μορφή του αυτοκινήτου. Μάλιστα, ο πελάτης μπορεί να πάρει και ο ίδιος το smartphone στο χέρι του, αξιοποιώντας τις δυνατότητες τεχνολογίας της Samsung και να δημιουργήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Δημοφιλέστερα

To Top