Αθλητισμός

Διαιτητής στο Μεξικό χτύπησε ποδοσφαιριστή στα γεννητικά όργανα – Δείτε βίντεο

Στο ποδόσφαιρο είναι πολλά τα παραδείγματα όπου ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουν χάσει την ψυχραιμία τους μετά από μια διαιτητική απόφαση…

Ωστόσο είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο οι διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών ή προπονητών να οδηγούν έναν διαιτητή στο να ξεπεράσει τα όρια. Κάτι που έπαθε ο Μεξικανός ρέφερι Φερνάντο Ερνάντες κατά τη διάρκεια του αγώνα Αμέρικα-Λεόν για τη Liga MX (η μεγάλη κατηγορία του μεξικανικού ποδοσφαίρου)

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ της Αμέρικα, οι παίκτες της Λεόν έχουν περικυκλώσει τον Ερνάντες ζητώντας του να επανεξετάσει τη φάση μέσω VAR με τον Λούκας Ρομέρο να πλησιάζει περισσότερο απ’ όλους φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από τον διαιτητή.

Ο Ρομέρο φαίνεται να σπρώχνει τον διαιτητή με το στήθος του και ο τελευταίος αντέδρασε χτυπώντας τον με το γόνατο του στο… ευαίσθητο σημείο (στο 5’35” του βίντεο ξεκινά η επίμαχη σκηνή).


Resumen y goles | América 2-2 León | CL2023 Liga Mx - J13 | TUDN

Κι αυτή ακριβώς η κίνηση του προκάλεσε την παρέμβαση της Ομοσπονδίας η οποία τον κάλεσε σε απολογία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία…

Δημοφιλέστερα

To Top