Αθλητισμός

Serie A: Πήρε βαθμό η Τορίνο από τη Σασουόλο, νίκη – ανάσα για Έμπολι – Δείτε τα γκολ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν η Σασουόλο και η Τορίνο στο «Mapei Stadium» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A. Αποτέλεσμα που διέκοψε το σερί των 4 νικών της «γκρανάτα» και κράτησε και τις δύο ομάδες στα μεσαία «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα.

Η Σασουόλο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 36′ με το γκολ του Πιναμόντι, όμως η Τορίνο που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας «αντέδρασε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το βαθμο της ισοπαλίας με το τέρμα του Σανάμπρια στο 66′.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnfclca80oh)

Νίκη – ανάσα η Έμπολι!

Επειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η Εμπολι επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 1-0 της Λέτσε και βρέθηκε στο +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι άρχισε με καθυστέρηση μιας ώρας, λόγω φωτιάς σε καλώδια κοντά στα αποδυτήρια. Η πυροσβεστική ζήτησε από τις δυο ομάδες να παραμείνουν στα αποδυτήρια μέχρι να σβήσει η φωτιά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 26ο λεπτό, με τον Μαρίν να σημαδεύει το δοκάρι, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Στο 41’, ο Καπούτο έχασε το τετ α τετ, ωστόσο στο 61′ από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 1-0. Ο Τονέλι αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για την Εμπολι, με την τελευταία να μην είναι σε θέση να αντιδράσει.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crndi32zstpl)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της Serie A, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Κρεμονέζε-Αταλάντα 1-3 (56′ πεν. Τσιοφάνι-44′ Ντε Ρουν, 73′ Μπογκά, 90’+3′ Λούκμαν)

Ίντερ-Φιορεντίνα 0-1 (53΄ Μποναβεντούρα)

Γιουβέντους-Βερόνα 1-0 (55΄ Κεν)

Μπολόνια-Ουντινέζε 3-0 (3′ Ποσχ, 12′ Μόρο, 49′ Μπάροου)

Μόντσα-Λάτσιο 0-2 (13′ Πέδρο, 56′ Μιλίνκοβιτς/Σάβιτς)

Σπέτσια-Σαλερνιτάνα 1-1 (70′ Σομοντούροφ-43′ αυτ. Καλντάρα)

Δημοφιλέστερα

To Top