Διεθνή

Μαντλίν ΜακΚαν – αποτελέσματα DNA: Η Τζούλια Γουέντελ δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι

Η Πολωνή που ισχυρίστηκε ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν δεν είναι τελικά το αγνοούμενο κορίτσι όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA.

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση όταν ισχυρίστηκε ότι ήταν η Μαντλίν – παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς της χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της «αβάσιμους και ψεύτικους».


Wendell

Η Γουέντελ εμφανίστηκε ακόμη και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει καμία απόδειξη για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Γουέντελ επέμενε ότι ήταν η Μαντλίν, η 21χρονη έλαβε τα αποτελέσματα του τεστ DNA που απέδειξαν ότι τελικά δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι.


Mantleen

Η Μαντλίν, τότε 3 ετών εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην στην Πορτογαλία το 2007. Τα αποτελέσματα του DNA έχουν πλέον επιβεβαιώσει ότι η Γουέντελ δεν είναι η Μαντλίν

Αντίθετα, τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι είναι πράγματι από την Πολωνία – όπως επέμεναν οι γονείς της – με λιθουανική και ρουμανική καταγωγή.

Είναι Πολωνή 100%
«Είναι 100 % από την Πολωνία», δήλωσε η ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ Δρ. Γιόνχανσον που βοηθούσε τη Γουέντελ.

«Έχει ένα μικρό ποσοστό λιθουανικής και ρωσικής καταγωγής, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι είναι Πολωνή», πρόσθεσε η Δρ Γιόχανσον, η οποία έχει μεταφέρει τη Γουέντελ από την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της.

Η Γουέντελ δεν είχε προσκομίσει κανένα στοιχείο για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, με τους γονείς της να λένε ότι έχει κατασκευάσει τους ισχυρισμούς και ότι «είναι προφανές ότι δεν είναι» η Μαντλίν.

Η Μαντλίν, τότε 3 ετών, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Praia da Luz της Πορτογαλίας το 2007. Τώρα το κορίτσι θα ήταν 19 ετών, δηλαδή δύο χρόνια νεότερη από την Γουέντελ.

Η Γουέντελ ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα τμήματα της παιδικής της ηλικίας και δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της, καθώς δεν έχει δει το πιστοποιητικό γέννησής της – ισχυρισμός που αντικρούεται έντονα από τους γονείς της.


Wendell1

Η Τζούλια Γουέντελ «είναι 100 % από την Πολωνία», έδειξαν τα αποτελέσματα του DNA

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση είναι πολύ έντονη και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει μια παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Δημοφιλέστερα

To Top