Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με Φερνάντες, αλλά χωρίς Μήτογλου στον Βόλο

Η ΑΕΚ πηγαίνει στον Βόλο για να «χτίσει» πάνω στο μεγάλο διπλό της Τούμπας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στην OPAP Arena πριν τα play-offs σταματήσουν εκ νέου λόγω της διακοπής του Πάσχα.

Βέβαια ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του πηγαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι στην κρίσιμη τελική ευθεία στη μάχη του τίτλου και αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό των κιτρινόμαυρων είναι το ματς στο Πανθεσσαλικό, όπου το «παρών» θα δώσει και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ θα υπάρχει και η δυναμική στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Η ΑΕΚ δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί, με τον Αλμέιδα να βλέπει τους Σιντιμπέ και Άμραμπατ να μένουν εκτός με θλάση για το επόμενο διάστημα, αλλά και τους Μουκουντί και Φαν Βέερτ να μην είναι απόλυτα έτοιμοι και να μην είναι διαθέσιμοι ούτε γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι νέες ειδήσεις αφορούν μία επιστροφή, αυτή του Φερνάντες που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε και μπήκε στην αποστολή, και μία νέα απουσία, αυτή του Μήτογλου, ο οποίος λόγω ίωσης μένει στην Αθήνα.

Oι απουσίες είναι αρκετές κυρίως στην άμυνα και γι’ αυτό στην αποστολή μπήκε και ο Ραντόνια, με τον Αλμέιδα να πορεύεται και σε αυτό το ματς με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βίντα και Τζαβέλλα, με τον Ρότα να επανέρχεται δεξιά, τον Μοχαμάντι να «παίζει» μαζί με τον Χατζισαφί για αριστερά και τον Αθανασιάδη στο τέρμα. Από τη μέση και μπροστά βέβαια υπάρχουν πολλές επιλογές που διεκδικούν θέση -πλην φυσικά των Άμραμπατ και Φαν Βέερτ- και μένει να φανεί πως θα διαχειριστεί ο «Πελάδο» το ρόστερ καθώς υπάρχουν συνεχόμενα ματς μέχρι το Πάσχα συμπεριλαμβανομένης και της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου.

Στην αποστολή της ΑΕΚ είναι οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Δημοφιλέστερα

To Top