Αθλητισμός

Η Παρί απέσυρε το βίντεο που προκάλεσε την οργή του Εμπαπέ

Λίγες ώρες μετά την επιθετική ανάρτηση του Κιλιάν Εμπαπέ κατά της Παρί, ο γαλλικός σύλλογος φρόντισε να δείξει με τον πλέον άμεσο τρόπο ότι ο νεαρός επιθετικός είναι το απόλυτο αφεντικό εντός και εκτός γηπέδου.

Η Παρί δημοσιοποίησε σήμερα ένα βίντεο που αφορά τη καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της νεάς σεζόν και στο οποίο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Εμπαπέ, χωρίς να εμφανίζονται οι Μέσι, Νεϊμάρ, Ράμος, Ντοναρούμα…

«Η Παρί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Κιλιάν Σεν Ζερμέν», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας δημόσια τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι αγνοήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αλλά υπήρχε κι ένας δεύτερος πολύ σημαντικός λόγος που τον εξόργισε και είχε να κάνει με τα δικαίωματα της εικόνας του.

Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει τεράστιο ρήγμα και στις σχέσεις του με τη γαλλική ομοσπονδία με τον Εμπαπέ να τονίζει:

«Μόλις συμμετείχα στην προβολή της εκστρατείας ανανέωσης του συλλόγου για την περίοδο 2023-2024. Σε καμία στιγμή δεν ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Έμοιαζε με μια βασική συνέντευξη κατά τη διάρκεια μιας ημέρας μάρκετινγκ του συλλόγου. Δεν συμφωνώ με αυτό το δημοσιευμένο βίντεο. Γι’ αυτό αγωνίζομαι για τα ατομικά δικαιώματα εικόνας».

Λίγες ώρες αργότερα το επίμαχο βίντεο έφυγε από την επίσημη σελίδα της Παρί στο youtube, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση από την ομάδα.

Δημοφιλέστερα

To Top