Αθλητισμός

Με υπηρεσιακό τον Λάμπαρντ «βλέπει» τελικό και κούπα στο Champions League λόγω παράδοσης η Τσέλσι

Μπορεί η Τσέλσι να κερδίσει το φετινό Champions League;

Για να τα καταφέρει θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχεία να παίξει στον ημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου ή την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Λονδίνου απέλυσε τον Πότερ μετά από την ήττα από την Άστον Βίλα και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν.

Στη θέση του Πότερ ως υπηρεσιακός προσελήφθει ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος βάσει της παράδοσης που έχει “χτίσει” ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει πολλές ελπίδες να φτάσει στον τελικό της Πόλης και να κερδίσει το Champions League.

Ο Ρώσος είχε εμπιστευτεί την ομάδα σε υπηρεσιακούς στο παρελθόν και πανηγύρισε δύο τίτλους στο Champions League και μια ακόμη παρουσία σε τελικό. Τη σεζόν 2007-08 ο Αβραάμ Γκραντ αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και οδήγησε την Τσέλσι στον τελικό όπου έχασε τον τίτλο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ.

Την σεζόν 2011-12 ο Βίλας Μπόας απολύθηκε και ο Ντι Ματέο κατέκτησε το Champions League κερδίζοντας την Μπάγερν Μονάχου στα πέναλτι. Το 2021 ο Λάμπαρντ απολύθηκε στη θέση του πήγε ο Τόμας Τούχελ ο οποίος και κέρδισε το Champions League απέναντι στην Τσέλσι του Γκουαρδιόλα.

Θα έχει ο Λάμπαρντ την ίδια μοίρα με τους προκατόχους του;

Δημοφιλέστερα

To Top