Αθλητισμός

League Cup, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινο» προβάδισμα τίτλου – Δείτε βίντεο

Μετά από συνεχόμενα άσημα αποτελέσματα και έχοντας μείνει εκτός από τελικούς του Challenge Cup, του Κυπέλλου, αλλά και του Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έψαχνε στο League Cup μια αντίδραση. Μια αντίδραση που βρήκε στο Ρέντη, με την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να επικρατεί με 3-2 (17-25, 25-19, 25-21, 15-25, 10-15) του Ολυμπιακού και να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» στη ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης στο ΟΑΚΑ θέλει για να κατακτήσει το League Cup νίκη με οποιαδήποτε διαφορά σετ. Όσον αφορά τους Πειραιώτες θέλουν για το τρόπαιο νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν κερδίσουν με 3-2 θα υπάρξει χρυσό σετ που θα κρίνει το ποιος θα σηκώσει την κούπα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crrofbhmqo01)

Με περίπατο το 0-1

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο σετ. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά, πίεσαν στο σερβίς, έκλεισαν εξαιρετικά στο μπλοκ και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη διαφορά που έφτασε τους 11 πόντους (9-20). Στο σημείο εκείνο οι Πειραιώτες κατάφεραν με τον Ιντάλγκο στο σερβίς να κάνουν ένα 5-0 και να μειώσουν στους 6, αλλά εκεί και πάλι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ανέβασε την απόδοσή της φτάνοντας έτσι με χαρακτηριστική άνεση στο 0-1.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crrln58dvm1l)

Συνεχόμενα λάθη και 1-1
Στο 2ο σετ ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη των αντιπάλων του και να φτάσει στο 1-1. Λάθη που ξεκίνησαν από την αρχή όταν σε φιλέ των «ερυθρολεύκων» οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν την φάση για να πάρουν βίντεο τσεκ και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ρανγκέλ διαμαρτυρήθηκε χωρίς λόγο και δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Οι Πειραιώτες πήραν ένα προβάδισμα που έφτανε τους 2 πόντους, στο 10-8 οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν, ωστόσο η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο 12-12 με ένα 5-0 πήραν μεγτάλο προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν εκ νέου σε 17-15 και 20-18, αλλά με συνεχόμενα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να κάνουν με άνεση το 1-1.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crrm0u8eczbd)

Καλύτερος ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα
Και στο 3ο σετ είδαμε ένα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μέχρι το 11-11. Στο σημείο εκείνο με όπλο το σερβίς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ένα προβάδισμα 4 πόντων (17-13). Ένα προβάδισμα που κράτησαν ως το τέλος, καθώς όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 2, ο Ερνάντες έχασε δύο φορές κόντρα επίθεση. Έτσι οι πιο ψύχραιμοι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι κατάφεραν με επίθεση από το κέντρο του Λινάρδου να κάνουν το 25-21 και το 2-1.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crrmnnml9pjl)

Μόνο ο Παναθηναϊκός στο 4ο και 2-2

Δημοφιλέστερα

To Top