Αθλητισμός

Λάτσιο – Γιουβέντους 2-1: Της έσπασε το σερί και συνεχίζει την «πτήση» προς τα… αστέρια – Δείτε βίντεο

Η Λάτσιο συνεχίζει την πορεία της προς τους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Οι Αετοί επικράτησαν με 2-1 της Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», πήραν τρίτη διαδοχική νίκη και έσπασαν το αήτητο σερί έξι παιχνιδιών των Μπιανκονέρι, στο οποίο είχαν πέντε νίκες. Οι Ρωμαίοι δείχνουν πως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της Serie A πίσω από την εξαιρετική Νάπολι και βρίσκονται από +5 από την «συμπολίτισσα» Ρόμα, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ… άνοιξαν τη διαφορά τους από Ίντερ και Μίλαν, οι οποίες γκέλαραν.

Οι Λατσιάλι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 38′ όταν ο Τζακάνι έβγαλε τη σέντρα και ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βέκια Σινιόρα απάντησε στο 42′ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Αντριάν Ραμπιό ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο και στην αρχή του δεύτερου μέρους. Στο 53′ ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε τακουνάκι μέσα στην περιοχή και ο Τζακάνι έβαλε εκ νέου μπροστά την Λάτσιο. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός είχε ασίστ, γκολ και λίγο μετά το 2-1 έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Στην τελική ευθεία του αγώνα η Γιουβέντους «σφυροκόπησε» τους Ρωμαίους, οι οποίοι διαφύλαξαν το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crro9qdxa3wp)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Ισάι, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (Βεσίνο), Αλμπέρτο, Άντερσον, Ιμόμπιλε (65′ Πέδρο), Τζακάνι (84′ Μπάσιτς)

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Σάντρο, Κουαδράδο (70′ Ντανίλο), Φατζιόλι (86′ Μιρέτι), Λοκατέλι (63′ Παρέδες), Ραμπιό, Κόστιτς (63′ Κιέζα), Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς (63′ Μίλικ)

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top