Πολιτική

Παρέμβαση Μητσοτάκη σε τοπικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης: «Είπα να πω μια καλημέρα»

Μία απρόσμενη παρέμβαση σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενώ ήταν καθ’ οδόν, στο αυτοκίνητο με προορισμό ένα κέντρο Συμβουλευτικής, άκουγε εκπομπή στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7 όπως δήλωσε.

«Επειδή ισχυριστήκατε ότι δεν ακούω τοπικά ραδιόφωνα και σας άκουγα λίγο πριν πάω να μιλήσω στον Εύοσμο είπα να σας πάρω και να σας πω μία καλημέρα. Στον Εύοσμο δεν έβρεχε καθόλου, είχαμε ένα πολύ ωραίο άνοιγμα και μία ωραία εκδήλωση» τόνισε ο πρωθυπουργός χαιρετώντας τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της εκπομπής

«Μας κάνει κάποιος πλάκα; Είστε ο πρωθυπουργός; Ο κύριος Μητσοτάκης;» ανέφεραν από την πλευρά του οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της εκπομπής.

«Δεν σας κάνω πλάκα. Ο ίδιος, δεν σας έχω πει ότι παίρνω τηλέφωνα στα τοπικά ραδιόφωνα διότι πάντα φροντίζω να ακούω αυτά τα οποία λέτε;» υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης.

Ακούστε όσα είπε ο πρωθυπουργός


Κυριάκος Μητσοτάκης - Πρωθυπουργός

Και πρόσθεσε: «Ένας λόγος που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη ήταν για να μιλήσουμε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, ειδικά στη δυτική Θεσσαλονίκη, έχουμε εξαγγείλει μία σειρά από σημαντικά έργα τα οποία δρομολογούμε. Ήταν επίσης μία ευκαιρία εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε να μιλήσω με πολίτες και να μοιραστώ μαζί τους κάποιες σκέψεις».

«Πότε θα ξαναέρθετε πρόεδρε να πάρουμε ομπρέλα;» ανέφερε αστειευόμενη η ραδιοφωνική παραγωγός στον πρωθυπουργό.

«Επειδή το λες αυτό, να σου πω από τώρα ότι η τελική μας συγκέντρωση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και να είσαι απολύτως σίγουρη ότι δεν θα βρέχει» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά με το αν θα πάει σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός τόνισε: «Είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να κάνουμε ένα debate όπως θα προβλέπει ο νόμος για να μπορέσουν οι πολίτες να κατατοπιστούν πλήρως για τις θέσεις των κομμάτων».

Δημοφιλέστερα

To Top