Αθλητισμός

NBA: Στα πλέι οφ οι Ατλάντα Χοκς με Γιανγκ, στα… σχοινιά οι Μαϊάμι Χιτ

Το εισιτήριο της για τα play-offs τσέκαρε για άλλη μια σεζόν η Ατλάντα. Οι Χοκς κατάφεραν να επικρατήσουν με 116-105 εκτός έδρας των Χιτ στο play-in τουρνουά και με αυτόν τον τρόπο κλείδωσαν την postseason. Το Μαϊάμι θα έχει άλλη μια ευκαιρία για να προκριθεί στα playoffs, αντιμετωπίζοντας του νικητή του ζευγαριού Ράπτορς-Μπουλς.

Όποιος εκ των Χιτ ή Ράπτορς-Μπουλς προκριθεί θα παίξει με τους Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs. Οι Χοκς θα βρουν μπροστά τους τους Σέλτικς.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Μάρεϊ πρόσθεσε 18 πόντους με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, 4 πόντους με 21 ριμπάουντ μέτρησε ο Καπέλα, ενώ 17 πόντους είχε ο Μπέι και 14 ο Μπογκντάνοβιτς. Από την άλλη πλευρά, πήγε στράφι η ματσάρα του Λάουρι με 33 πόντους (11/16 σουτ και 6/9 τρίποντα), ενώ 26 με 6 ριμπάουντ είχε ο Χίρο και 21 πόντους με 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ μέτρησε ο Μπάτλερ.

Τα γεράκια του Σνάιντερ μπήκαν στο 4ο δωδεκάλεπτο με το σκορ στο 91-78 και διαχειρίστηκαν άψογα τη διαφορά τους, αφού οι Χιτ δεν κατάφεραν να τους πλησιάσουν μέχρι το τέλος του ματς, όσο και αν το προσπάθησαν.


Miami Heat vs Atlanta Hawks Full Game Highlights | Apr 9 | 2023 NBA Play-In Tournament

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top