Αθλητισμός

Monte Carlo Masters, Τσιτσιπάς – Τζάρι 2-0: Με φόρα στα προημιτελικά

Στους «8» του Monte Carlo Masters προκρίθηκε και φέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

O κορυφαίος Έλληνας απέκλεισε με 6-3,6-4 τον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι και θα παίξει στον προημιτελικό της Μεγάλης Παρασκευής με τον Φριτζ ή τον Λεχέτσκα. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε και την συμπαράσταση δεκάδων Ελλήνων που βρέθηκαν στις εξέδρες του κορτ στο Μονακό και θέλει πλέον άλλες τρεις νίκες για να κερδίσει για 3η σερί χρονιά τον τίτλο. 

Εύκολα το 1ο σετ 

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1 και είχε μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Ο Χιλιανός το έσβησε αλλά ο Έλληνας είχε και δεύτερο μπρέικ πόιντ στο γκέιμ το οποίο έσβησε και μετά από 11′ το έκλεισε για το 2-2.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvmuqfi9q41)

Με νέο λάθος του Τζάρι ο Τσιτσιπάς είχε νέο μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ και με μπρέικ έφτασε στο 4-2 και εν συνεχεία στο 5-2.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvn6yk1mdxt)

Ο Έλληνας είχε μοναδική ευκαιρία να κλείσει το σετ με μπρέικ αφού έφτασε στο 0-40 αλλά ο Χιλιανός έσβησε και τα τρία μπρέικ πόιντ και μείωσε σε 5-3.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvn2ehpneux)

Το σετ έκλεισε στο 6-3 αφού ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε το 7ο σετ πόιντ του.

Έκλεισε το παιχνίδι 

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τριπλό μπρέικ πόιντ στο 2ο σετ αλλά ο Τζάρι το έσβησε για το 1-0. Ο Χιλιανός με το σερβίς του έφτασε στο 2-1 και είχε δύο αποτυχημένες προσπάιθειες για μπρέικ στο 4ο γκέιμ. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvnmciurwi9)

Ο Έλληνας έσπασε το αντίπαλο σερβίς και έφτασε  με μπρέικ στο 3-2. Με το σερβίς του πήγε στο 4-2 αλλά ο Τζάρι μείωσε με δυσκολία σε 4-3.  Με άνεση κέρδισε το 8ο γκέιμ (5-3) και έκλεισε το σετ στο 6-4. 

Δημοφιλέστερα

To Top