Ελλάδα

Κοιμόταν… ήσυχα τα βράδια 29χρονος χασισοκαλλιεργητής που είχε στήσει εργαστήριο δίπλα απ’ το κρεβάτι του

Εκκολαπτόμενος… χασισοκαλλιεργητής ήταν ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στην κοινότητα Αρίλα της Θεσπρωτίας, καθώς ο σκύλος ανιχνευτής «Lussy» βρήκε εύκολα το παράνομο εργαστήριο που είχε στήσει στο υπνοδωμάτιό του, δίπλα στο κρεβάτι του.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε μια συσκευασία με 0,43 γραμμάριο κοκαΐνης, άλλη μια με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο τρίφτες κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν ηλεκτρονικό ναργιλέ με υπολείμματα κάνναβης.

Στον χώρο της κρεβατοκάμαρας βρέθηκε και ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου που αποτελείτο από ένα μικρό αντίσκηνο, μέσα στο οποίο ήταν τοποθετημένα ένας μετασχηματιστής ρεύματος, λαμπτήρες, ανεμιστήρες ψύξης, ανακλαστήρες φωτός και θερμότητας και ένας χρονοδιακόπτης που ρύθμιζε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δημοφιλέστερα

To Top