To 1999, o Jim Denevan ίδρυσε το Outstanding in the Field, θέλοντας να προσφέρει μια ριζικά εναλλακτική γευστική εμπειρία. Η ιδέα ήταν απλή αλλά ευφυής: αντί να φέρει τις πρώτες ύλες στο εστιατόριο, θα «μετακινούσε» το εστιατόριο στην πηγή των πρώτων υλών.
Το πρώτο ταπεινό δείπνο που διοργάνωσε ήταν στη φάρμα του αδερφού του. Σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τον στόχο του να παραμένει πάντα ο ίδιος: να συνδέσει τους ανθρώπους με την προέλευση του φαγητού τους και να τιμήσει τα εργατικά χέρια που μας ταΐζουν – από τον σεφ, τον οινοποιό και τον ζυθοποιό μέχρι τον αγρότη, τον ψαρά, τον τυροκόμο και τον αμπελουργό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr