Αθλητισμός

Europa Conference League: Άλκμααρ-Άντερλεχτ, Φιορεντίνα-Λεζ Πόζναν (19:45, Cosmote Sport)

Ένα ματς που μοιάζει με τυπική διαδικασία και μια αμφίρροπη ρεβάνς σε… γειτονικό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρώτο πιάτο της σημερινής ημέρας

Φιορεντίνα-Λεχ Πόζναν

Οι «βιόλα» μπορεί να έχουν και φέτος μια μέτρια πορεία στη Serie A (9η με 42 βαθμούς), αλλά στο Confernce League είναι εξαιρετικοί κάτι που φάνηκε και στον πρώτο προημιτελικό όπου επιβλήθηκαν με το επιβλητικό 4-1 της Λεχ.

Ίσως η έκταση του σκορ να αδικεί τους Πολωνούς όμως η Φιορεντίνα στη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία είναι άκρως αποτελεσματική (σχεδόν 3 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα), ενώ τρέχουν κι ένα αήττητο σερί 13 ματς (11 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Άλκμααρ-Άντερλεχτ

Στις Βρυξέλλες η Άλκμααρ έφτιαξε τις ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε το γκολ, σε αντίθεση με την Άντερλεχτ που σκόραρε ένα σε κάθε ημίχρονο αποκτώντας έτσι το τεράστιο πλεονέκτημα…

Βέβαια οι Ολλανδοί στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός συνέχειας τη Λάτσιο και δεδομένα έχουν τις δυνατότητες να κάνουν την ανατροπή, έχοντας εναποθέσει πολλές από τις ελπίδες τους στον Βαγγέλη Παυλίδη.

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Europa Conference League (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης) έχει ως εξής:

19:45 Φιορεντίνα (Ιταλία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία) (4-1)
19:45 Άλκμααρ (Ολλανδία)-Άντερλεχτ (Βέλγιο) (0-2)

22:00 Γουέστ Χαμ (Αγγλία)-Γάνδη (Βέλγιο) (1-1)
22:00 Νις (Γαλλία)-Βασιλεία (Ελβετία) (2-2)

Ημιτελικοί (11 & 18 Μαΐου)
Λεχ Πόζναν ή Φιορεντίνα-Βασιλεία ή Νις
Γάνδη ή Γουέστ Χαμ-Άντερλεχτ ή Αλκμααρ
*Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου, στην Πράγα.

Δημοφιλέστερα

To Top