Αθλητισμός

Super League 2, Νότιος όμιλος, ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά 0-1: Πήρε ξανά «αέρα» πέντε βαθμών στην κορυφή

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες που της κόστισαν τη βαθμολογική διαφορά που είχε αναπτύξει στην κορυφή, η Κηφισιά επέστρεψε στα τρίποντα. Η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 πέρασε νικηφόρα με 0-1 από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας και πήρε ξανά διαφορά πέντε βαθμών από τη 2η Καλλιθέα, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπήκε με φόρα στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Ταλάλ. Η Κηφισιά ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο ο τερματοφύλακας Κυρίτσης κρατούσε τον ΟΦΙ μέσα στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του, με μεγαλύτερη αυτή του δευτέρου μέρους σε τετ-α-τετ με τον Κουϊρουκίδη.

Η Κηφισιά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα με τον Ποζατζίδη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ και τελικά αυτό το 0-1 της ήταν αρκετό για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη για την άνοδο επιστρέφοντας στα τρίποντα.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Τσορνομάζ, Παπαδάκης (77′ Χιμένεθ), Κατάλντι, Κάρδαρης (68′ Καλλιτσουνάκης), Ζήσης, Μπλανκ Καζάου (83′ Ίννος), Καραμπέτσος (68′ Μαραθωνίτης), Ντέντλερ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Προβυδάκης, Σωτηράκος, Ποζατζίδης (87′ Καλλέργης), Πέιος (79′ Νοικοκυράκης), Παπασάββας, Ταλάλ (79′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (87′ Παυλάκης).

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 21ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου
Παρασκευή 21/4

Αιγάλεω – Παναχαϊκή 0-2
ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός Β’ 1-2

Σάββατο 22/4

Προοδευτική ΑΕΚ Β’ 0-0

Κυριακή 23/4
Απόλλων Σμύρνης – Επισκοπή 3-1
Καλλιθέα – Ηρόδοτος 3-0 α.α.

Δευτέρα 24/4
ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά 0-1

Δημοφιλέστερα

To Top