Αθλητισμός

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22:00, Novasports Prime)

Από τη μια η Σίτι που διεκδικεί το τρεμπλ (Champions League, πρωτάθλημα, Κύπελλο) κι από την άλλη η Άρσεναλ που ονειρεύεται το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Οι «κανονιέρηδες» του Μίκελ Αρτέτα πραγματοποιούν μια τρομερή σεζόν έχοντας γαντζωθεί στην πρώτη θέση από την πρεμιέρα, αλλά σήμερα αν και η σέντρα του αγώνα τους βρίσκει στο +5, αν δεν νικήσουν θα κινδυνεύουν να μείνουν 2οι καθώς οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν δύο ματς λιγότερα και θα γίνουν το μεγάλο φαβορί (για τον 5ο τίτλο την τελευταία εξαετία).

Μάλιστα η Σίτι μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Champions League (με δύο νίκες επί της Μπάγερν) προκρίθηκε το περασμένο Σάββατο και στον τελικό του Κυπέλλου.

Αντιθέτως το μομέντουμ δεν φαίνεται να είναι με την Άρσεναλ καθώς προέρχεται από τις τρεις απίθανες ισοπαλίες με Λίβερπουλ (εκτός έδρας 2-2 ενώ κέρδισε 0-2), Γουέστ Χαμ (πάλι εκτός έδρας κι ενώ κέρδιζε ξανά με 0-2), Σαουθάμπτον (εντός έδρας 3-3 ενώ έχανε στο 87′ με 3-1).

Στους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο τραυματίας Άκε, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Ελνένι, Σαλιμπά, Τομιγιάσου και είναι αμφίβολος ο Τζάκα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Mαντσεστερ Σιτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον- Γουόκερ, Στόουνς, Ντιας, Γκόμεθ- Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε-Μαχρέζ, Γκρίλις, Χάαλαντ

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ- Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο- Πάρτεϊ, Ζορζίνιο- Σάκα, Έντεγκααρντ, Μαρτινέλι-Ζεσούς

Δημοφιλέστερα

To Top