Ελλάδα

Κίνηση: Στο «κόκκινο» η Αττική Οδός λόγω τροχαίου και εξόδου για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ταλαιπωρία πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό, στο ύψος κόμβου Πλακεντίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα λόγω τροχαίου που σημειώθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώνονται καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο Κάντζας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα καθώς εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλοί είναι εκείνοι που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ για την ύπαιθρο.

ΔΕΙΤΕ LIVE THN ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες


kinisi_triimero__1_


kinisi_triimero__3_

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής λίγο πριν τις 17.00


kinisi

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα κυρίως μεταξύ Κατεχάκη και ΟΑΚΑ.

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας

Λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η ΕΛΑΣ προχωρά κατά το διάστημα από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου, στην εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τα μέτρα περιλαμβάνουν:

Δημοφιλέστερα

To Top