Αθλητισμός

Αρχίζουν το Σάββατο στο Μαρούσι οι τελικοί Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών

Στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/04) η συνέντευξη Τύπου των τελικών της Volley League γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η κατάκτηση του τίτλου θα κριθεί στις τρεις νίκες, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά το βράδυ του Σαββάτου (29/04, 21.30), καθώς το τριφύλλι έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Ιταλός προπονητής της ομάδας Λορέντζο Μιτσέλι και η αρχηγός και πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου.


5871886

Ο Μιτσέλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών που κάθε χρόνο βελτιώνεται, αναφέρθηκε στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο μειονέκτημα έδρας της ομάδας του και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των ερυθρολεύκων.


Συνέντευξη Τύπου για τους τελικούς της Volley League γυναικών: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι να έχουμε φτάσει εδώ, δηλαδή στους τελικούς. Είμαστε περήφανοι διότι στο βόλεϊ το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ και πρέπει να είσαι έτοιμος την κρίσιμη στιγμή. Με έχει εκπλήξει θετικά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα προηγούμενα χρόνια βλέποντάς το από μακριά δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό αλλά πλέον έγιναν επενδύσεις και υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Το επίπεδο όλων των ομάδων ήταν εξαιρετικό, οι διαφορές των τεσσάρων ομάδων είναι πολύ μικρές και κάλλιστα θα μπορούσαν να βρίσκονται εδώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, εύχομαι να γίνουν παιχνίδια εντός αθλητικών πλαισίων. Το πρωτάθλημα ήταν ο στόχος μας και θα παλέψουμε για να το κατακτήσουμε».


5871879

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας δίνει ένα μικρό αβαντάζ αλλά την ώρα που έρχεται η στιγμή να παίξεις, το επίπεδο του βόλεϊ των δύο ομάδων θα έχει τον σημαντικότερο ρόλο».

Δημοφιλέστερα

To Top