Αθλητισμός

Μπέικον: Ήλθε σαν game changer, έφυγε νωρίς – Δείτε βίντεο

Δεν είχε περάσει καλά-καλά ένα μισάωρο από την άφιξη του Ντουέιν Μπέικον στην Αθήνα και εκείνος έσπευσε να αφήσει από νωρίς το στίγμα του:

«Θέλω να γίνω ο game changer του Παναθηναϊκού» είπε μεταξύ πολλών άλλων στις προγραμματικές δηλώσεις του ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» με σκοπό να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να ηγείται της ομάδας του, έχοντας να επιδείξει πολλές βραδιές στην καριέρα του που έμοιαζε ασταμάτητος.

Ο Παναθηναϊκός έφερε στο ΟΑΚΑ έναν παίκτη που θέλει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνεται βασικός παράγοντας στις ομάδες του. Άλλωστε το είχε κάνει ξανά στο κολέγιο, στη G-League, στο ΝΒΑ και πέρσι στη EuroLeague με τη φανέλα της Μονακό.

Η συντριβή από την Άλμπα και το -29 στο Βερολίνο τον περασμένο Οκτώβριο δρομολόγησαν εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός έντυσε στα πράσινα τον Μπέικον που ήλθε για να παρασύρει συμπαίκτες και αντιπάλους ωστόσο η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε πρόωρα. Για την ακρίβεια, μόλις έξι μήνες μετά από τον ερχομό του στην Ελλάδα κι έτσι το «τριφύλλι» θα πορευτεί με πέντε ξένους στα ημιτελικά με το Περιστέρι bwin και τους τελικούς της Basket League, εφόσον προκριθεί.

Το Gazzetta κάνει rewind στα πεπραγμένα του Ντουέιν Μπέικον στον Παναθηναϊκό. Ενός παίκτη που δεν κατάφερε να δείξει το elite ταλέντο του και έκλεισε νωρίς τον κύκλο του στη χώρα μας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δημοφιλέστερα

To Top