Αθλητισμός

Serie A, Ρόμα – Μίλαν 1-1: Συνεχίζουν τη μάχη για το Champions League

Θρίλερ στη Ρώμη! Για περισσότερα από 90 λεπτά Ρόμα και Μίλαν κράτησαν το μεταξύ τους ντέρμπι χωρίς σκορ, όμως εν τέλει χάρισαν ένα επικό φινάλε με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του ματς. Βέβαια, καμία δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης και με το τελικό 1-1 έμειναν στους 57 βαθμούς, εξακολουθώντας να δίνουν τη μάχη τους για το πλασάρισμα στην τελική τετράδα. Στην 4η θέση συνεχίζουν οι Ροσονέρι, στην 5η οι Τζαλορόσι.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs9fxkfmkl15)

Οι δύο ομάδες επί της ουσίας αλληλοεξουδετερώθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που κύλησε χωρίς τις τρομερές φάσεις. Το σύνολο του Μουρίνιο, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια σειρά από σοβαρές απουσίες, απείλησε για στο 34ο λεπτό, όταν το σουτ του Πελεγκρίνι από καλή θέση κόντραρε στον Έιμπραχαμ λίγο πριν προβληματίσει τον Μενιάν.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs9g1m1fvsd5)

Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή των φιλοξενουμένων ήρθε στο 60ο λεπτό, με τον Ραφαέλ Λεάο να σερβίρει φοβερά στον αμαρκάριστο Σαλεμάκερς, ο οποίος από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πατρίτσιο.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs9d8dcnn27l)

Ο ρυθμός στη συνέχεια ανέβηκε, το παιχνίδι άνοιξε και οι δύο ομάδες, αν και λίγο πριν το τέλος τα πάντα έδειχναν πως θα «κολλήσουν» στο μηδέν, φύλαξαν φινάλε… θρίλερ.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσελίκ γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Τάμι Έιμπραχαμ με άψογο τελείωμα πίστεψε πως χάρισε το τρίποντο στους Ρωμαίους.

Η μιλανέζικη απάντηση ωστόσο, δεν άργησε να έρθει. Στο 90+7′ ο Λεάο και πάλι από τα αριστερά βρήκε με τρομερή σέντρα ξανά τον Σαλεμάκερς και αυτή τη φόρα ο Βέλγος εξτρέμ ευστόχησε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 32ης αγωνιστικής στη Serie A, αλλά και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Δημοφιλέστερα

To Top