Αθλητισμός

Serie A, Ίντερ – Λάτσιο 3-1: Ανατροπή τετράδας

Στο «Μεάτσα» πανηγύρισαν σπουδαία νίκη που εδραιώνει την Ίντερ στην τετράδα.

Στον ιταλικό Νότο την ίδια ώρα, στήνεται πάρτι χωρίς προηγούμενο. Οι Νερατζούρι έκαναν το δικό τους χρέος αλλά και τη χάρη στη Νάπολι, νικώντας με ψυχωμένη ανατροπή της Λάτσιο (3-1) και πλέον οι Παρτενοπέι ετοιμάζονται να επιστρέψουν από την 32η αγωνιστική στην κορυφή του Campionato μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, απλά και μόνο με τη νίκη επί της Σαλερνιτάνα (16:00).


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csa3ird42kk9)

Το διακύβευμα για τους Νερατζούρι ήταν πολύ υψηλό, ειδικά μετά την «αλληλοεξουδετέρωση» των έτερων αντιπάλων για την τετράδα, Ρόμα και Μίλαν που ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Στο πρώτο μέρος, όλα πήγαιναν λάθος για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι που είδε να προηγείται με τον Μιχιταριάν αλλά το γκολ να ακυρώνεται μέσω VAR και τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι να κάνει… δώρα προς την πρώην ομάδα του. Ένα εξ αυτών οδήγησε στην αντεπίθεση των Λατσιάλι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φελίπε Άντερσον, για το 0-1 στο 30′.

Αν υπήρχαν περιθώρια αμφισβήτησης για τυχόν στραβοπάτημα, όμως, η Ίντερ τα κατέρριψε όλα στο δεύτερο μέρος με σαρωτική εμφάνιση και 17 τελικές, αγγίζοντας ουκ ολίγες φορές το γκολ της ισοφάρισης ιδίως με τον Νικολό Μπαρέλα.

Η λύση τελικά ήρθε από τον πάγκο. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έφερε το ματς στα ίσα στο 78′ έχοντας μπει στο ματς στο 61′ και πέντε λεπτά αργότερα, με το γήπεδο να έχει κατηφορίσει, ο Γκόσενς ανέτρεψε πλήρως το ματς χάρη σε ένα τρομερό ακροβατικό τελείωμα στο δεύτερο δοκάρι που νίκησε τον Προβεδέλ. Και στο 90′, ο Αργεντινός στράικερ πήρε εκ νέου τη σκυτάλη για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με το οποίο σφράγισε τον θρίαμβο των Μιλανέζων και έδωσε το σύνθημα… φιέστας στους Ναπολιτάνους.

Δημοφιλέστερα

To Top