Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Είναι ένα καλοστημένο σήριαλ» ισχυρίζεται από τα κρατητήρια ο 40χρονος

Επιμένει στην άρνηση εμπλοκής του ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, λίγες ώρες αφότου η δικηγόρος των δύο αδερφών υποστήριξε ότι «υπάρχουν άλματα λογικής». Την ίδια στιγμή, λίγες ώρες προτού απολογηθουν οι συλληφθέντες, την Τετάρτη, συγγενείς τους, η μητέρα τους, ειδικότερα, προέβη σε δημόσιες τοποθετήσεις, κάτι το οποίο έκανε και η σύζυγος του δεύτερου συλληφθέντα, του 48χρονου. 

Μιλώντας στον Alpha μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο 40χρονος υποστηρίζει ότι όλο αυτό πρόκειται είναι ένα «καλοστημένο σίριαλ». Ισχυρίζεται επίσης ότι δεν έχει σχέση με τα λεγόμενα «πακιστανικά» τηλέφωνα και κάνει λόγο πως αν είναι να μπει στη φυλακή προκειμένου να ξεχαστούν τα Τέμπη, ας μπει.

«Εξηγήστε μου για ποιο λόγο είμαι κατηγορούμενος, για ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν τον έχουν βρει; Ήμουν πουθενά εγώ εκεί; Έχουν βρει ένα DNA, ένα τηλέφωνο; Ένα μήνυμα που έστειλε ένας άγνωστος, που δεν έχουν βρει την προέλευση, μετά από δυο χρόνια, με φωνάζουν εμένα και με κατηγορούν. Αυτό είναι το ένα στοιχείο και το μοναδικό για τη δεύτερη δολοφονία. Αυτό είναι το στοιχείο που μου χρεώνει τη δεύτερη δολοφονία. Ότι κάποιος ξένος, που δεν τον έχουν βρει, έστειλε αυτό το μήνυμα και χρεώνει τέσσερα ονόματα. Σε αυτά τα τέσσερα ονόματα είμαι χρεωμένος, μόνο εγώ» υποστηρίζει αρχικά ο 40χρονος.

Οι απαντήσεις του κατηγορούμενου στις ερωτήσεις για τη δολοφονία

Πως το εξηγείτε αυτό;

Εσείς θα μου πείτε πως το εξηγείτε, για εγώ… είναι ανεξήγητο και είμαι εγώ να καταστραφεί η ζωή μου. Δεν έχω κάνει τίποτα.

Αυτό το είχαν από το ’21. Από το ’21 μέχρι σήμερα, σας είχαν ενοχλήσει ποτέ να σας πουν…

Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ…

Ούτε εσάς, ούτε τον αδελφό σας;

Κανέναν και ποτέ. Αυτά τα μηνύματα τα δυο, έχουν τέσσερα ονόματα. Απ’ αυτά τα ονόματα, είμαι μόνο εγώ κατηγορούμενος.

Τα άλλα δυο ονόματα τα ξέρετε; Τα γνωρίζετε σαν πρόσωπα;

Τον έναν τον ξέρω, τον άλλο δεν τον ξέρω.

Γι’ αυτά τα τηλέφωνα που λένε, τα πακιστανικά, τι έχετε να πείτε;

Αυτά τα τηλέφωνα τα πακιστανικά… δεν έχω καμία σχέση, δεν ξέρω τον άνθρωπο, μάλιστα να θέλετε πηγαίνετε ρωτήστε τον άνθρωπο αν με ξέρει ή οτιδήποτε, δεν έχω πάει σε αυτό το μαγαζί, δεν γνωρίζω τον άνθρωπο, δεν έχουν χτυπήσει ποτέ οι γραμμές μου, δίπλα στις γραμμές αυτές.

Δημοφιλέστερα

To Top