Αθλητισμός

Serie A: «Εξάσφαιρη» η Ίντερ, νίκη – ανάσα η Λάτσιο, γκέλες για Μίλαν και Ρόμα – Δείτε τα γκολ

Η Λάτσιο επικράτησε 2-0 της Σασουόλο, επέστρεψε στη 2η θέση κι έκανε βήμα για σεντόνι. Η Μίλαν ήρθε ισόπαλη (1-1) με την ουραγό Κρεμονέζε, ενώ 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Ρόμα με τη Μόντσα. Όσα γκολ σημειώθηκαν συνολικά στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τα έβαλε η Ίντερ στη Βερόνα.

Ένα γκολ του Φελίπε Άντερσον στο 14ο λεπτό κι ένα του Μπάσιτς στο 90΄+2 έδωσαν στη Λάτσιο τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Σασουόλο στο «Ολίμπικο».

Οι Λατσιάλι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν την ουσία και πήραν αυτό που ήθελαν! Ετσι, βρέθηκαν ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο +4 από την τετράδα της Serie A.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscy1x8o9hy9)

Αντίθετα, η Ίντερ πέρασε με επιβλητική «εξάρα» από το στάδιο «Μπεντεγκόντι» απέναντι στη Βερόνα (6-0) και βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η Βερόνα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Γκάικ στο 31ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσαλχάνογλου πέτυχε το 2-0. Ο Τζέκο το πήρε πάνω του γκολ στο 38′. Ο Λαουτάρο στο 55′ και ο Βόσνιος στο 61′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου. Το 6-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λαουτάρο Μαρτίνες.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscybvkd8o5d)

Σοβαρή γκέλα για τη Μίλαν, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την ουραγό Κρεμονέζε. Οι φιλοξενούμενοι στο 77′ άνοιξαν το σκορ με τον Οκερέκε, όμως στις καθυστερήσεις ο Μεσίας διαμόρφωσε το 1-1. Ετσι, οι Ροσονέρι έπεσαν στην 6η θέση και στο -2 από την τετράδα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscypnned1pl)

Δημοφιλέστερα

To Top