Αθλητισμός

Euroleague: Ο Σλούκας πήρε τη σκυτάλη από Σπανούλη και Πρίντεζη στο πάνθεον με τα μεγάλα τρίποντα του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας με τεράστιο τρίποντο στην εκπνοή του τρίτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινούπολη, χάρισε στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη με 72-71 και συνάμα το προβάδισμα… πρόκρισης στο Final 4 του Κάουνας κάνοντας το 2-1 στη σειρά των playoffs της Euroleague.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscxwdxt5nm9)

Ο Έλληνας γκαρντ των Πειραιωτών δεν προκάλεσε παροξυσμό μόνο σε όσους περιέγραφαν τον αγώνα αναγκάζοντας μάλιστα τον σπίκερ της EuroLeague να επιλέξει κάτι… ελληνικό όπως το ΩΠΑ και την ατάκα «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα», αλλά γνώρισε και την αποθέωση από τους συμπαίκτες του με πρώτο και καλύτερο τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια φώναζε: «Ηγέτης! Ηγέτης! Εσύ, εσύ, εσύ, εσύ, εσύ! Αγόρι μου!».

Και η αλήθεια είναι πως μόνο ένας ηγέτης μπορεί να πάρει πάνω του τέτοια σουτ σε κρίσιμα σημεία ενός αγώνα, όπως άλλωστε έχουν κάνει και κατά το παρελθόν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης σε ιστορικά ματς της Euroleague απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό.

Ο “Σλούκι Λουκ” κατάφερε να πάρει τη σκυτάλη από τα ιερά τέρατα στης ερυθρόλευκης μπασκετικής ιστορίας και πρώην αρχηγούς της ομάδας προσθέτοντας ένα ακόμα τρίποντο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των οπαδών του Ολυμπιακού.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cscy1baxvggh)

Το τρίποντο του Σπανούλη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2012)


19.SPANOULIS 3P SHOT AGAINST FC BARCELONA

Δημοφιλέστερα

To Top