Ελλάδα

Ηλεία: Έκλεψαν χρήματα που μάζευαν μαθητές για την εκδρομή τους

Ένας- ένας δίνουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Βουπρασίας οι μαθητές ενός Λυκείου στα Βάρδα Ηλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί αυτός που ξάφρισε το πρωί της Τρίτης τα χρήματα που μάζευαν για την συμμετοχή τους στην πενθήμερη εκδρομή τους.

Την κλοπή κατήγγειλε στους αστυνομικούς μια 17χρονη η οποία φύλαγε μέσα στην τσάντα της το ποσό των 3.600 ευρώ που είχαν μαζέψει οι συμμαθητές της για την εκδρομή. Όπως είπε, στο διάστημα μεταξύ 10:45 και 11:25 που είχε αφήσει την τσάντα στην σχολική αίθουσα, κάποιος την άνοιξε και πήρε τα χρήματα. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πιθανό να έκλεψε τα χρήματα κάποιος από τους μαθητές, καθώς δεν υπήρχε πρόσβαση για κάποιον απ’ έξω χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Έκανε αγορές με την κάρτα γυναίκας

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Εορδαίας, μια κλοπή που έγινε την Πρωτομαγιά στην Πτολεμαΐδα, για την οποία ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου αλλοδαπού. Συγκεκριμένα, από την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος ιδιοποιήθηκε παράνομα την κάρτα ανάληψης μιας 57χρονης αλλοδαπής και έκανε σε πέντε ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 68,60 ευρώ σε διάφορα καταστήματα της Πτολεμαΐδας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δημοφιλέστερα

To Top