Αθλητισμός

Ατζούν Ιλιτζαλί: Χαμόγελα με την σύντροφό του πριν το buzzer beater του Σλούκα «παγώσει» τη Φενέρμπαχτσε

Φίλαθλος της Φενέρμπαχτσε αποδεικνύεται πως είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί και φροντίζει, όποτε βρίσκει την ευκαιρία, να παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του, στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Φενέρ με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.

Εικόνες και πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό και επιχειρηματία να παρακολουθεί με αγωνία την αναμέτρηση, να έχει σηκωθεί και να κάνει νεύματα ικανοποίησης μετά το καλάθι του Γκούντουριτς στα 4 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, που έφεραν την ομάδα του μπροστά με 71-69, ενώ δίπλα του η σύντροφός του δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

@yucel9.9

#fenerbahçe #fenerbahçebeko #fbbeko #ülkerarena #acun #acunılıcalı #alperensengün #nba #basket #euroleague #fyp #foryou

♬ orijinal ses – Yücel Ağcabay

@ttbn66

#acunılıcalı #fenerbahçe #alperensengun #fenerbahçe💛💙

♬ orijinal ses – TT

Η εξέλιξη και η ολοκλήρωση του αγώνα, πάντως, πρέπει να άφησαν… «παγωμένο» και εκείνον, μαζί με τους άλλους περίπου 15.000 οπαδούς της Φενέρ.


ajun1


ajun2

Υπενθυμίζεται ότι εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη ο Κώστας Σλούκας δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Με ένα μυθικό buzzer beater «σκότωσε» την πρώην ομάδα του Φενέρμπαχτσε και άφησε άφωνους 15.000 Τούρκους στις εξέδρες.

Ως απομηχανής Θεός ο ερυθρόλευκος γκαρντ στην εκπνοή του χρόνου χάρισε ένα επικό διπλό στον Ολυμπιακό και τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four της Euroleague.

Δημοφιλέστερα

To Top