Αθλητισμός

Serie A, Ουντινέζε – Νάπολι 1-1: Ο Οσιμέν «υπέγραψε» τo πρώτο πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια – Δείτε βίντεο

Έπρεπε να περάσουν 12.058 ημέρες από τη μέρα που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σήκωσε το δεύτερο πρωτάθλημα της Νάπολι, όμως η λύτρωση ήρθε. Μετά από 33 χρόνια οι Παρτενοπέι είναι με κάθε επισημότητα πρωταθλητές Ιταλίας!


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdsp7m3fxlt)

Οι Ναπολιτάνοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε μπροστά σε 10.000 οπαδούς τους και χάρη στο ιστορικό γκολ του Βίκτορ Οσιμέν κατέκτησαν το τρίτο τους πρωτάθλημα, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν στη Serie A και στο φινάλε του αγώνα επικράτησε… πανζουρλισμός.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdsj1qn1v3l)

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά αλλά δεν είχαν ουσία και δέχτηκαν «ψυχρολουσία» στο 13ο λεπτό. Ο Ουντότζι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Λόβριτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «τίναξε» τα δίχτυα του Μέρετ. Οι παίκτες του Σπαλέτι δεν πατούσαν καλά όντας εμφανώς αγχομένοι και το 1-0 έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdqokui2x8h)

Οι Ναπολιτάνοι βρήκαν γρήγορο γκολ ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος. Στο 52′ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ουντινέζε ο Κβαρατσχέλια σούταρε, ο Σιλβέστρι απέκρουσε με δυσκολία, ο Οσιμέν πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ ισοφάρισε και ξέσπασε. O Νιγηριανός φορ μετράει 27 γκολ σε 34 εμφανίσεις και 22 σε 26 ματς στη Serie A.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdrj4eehbi9)

Δημοφιλέστερα

To Top