Πολιτική

Εκλογές 2023: Δείτε live την ομιλία Μητσοτάκη στην Πάτρα

Ομιλία στην Πάτρα στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ) δίνει ο πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα Παρασκευή πραγματοποίησε, ενόψει των εκλογών, περιοδεία στην Ηλεία και στην Αχαΐα.

Παρακολουθήσετε ζωντανά την ομιλία:


Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα

Από τον Πύργο, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «τις επόμενες 16 μέρες θέλω να μιλήσουμε μόνο για το μέλλον. Εμείς έχουμε σχέδιο. Έχουμε πρόγραμμα. Μακάρι να έχουν οι αντίπαλοί μας το θάρρος να αντιπαρατεθούμε επί προγραμματικών δεσμεύσεων. Να κοστολογήσουμε τις προτάσεις μας, να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά μπορούν να κινηθούν εντός των ορίων της οικονομίας και ποιοι ξανακάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτά που έκαναν το ’14.

» Έβλεπα πάλι τον κ. Τσίπρα να παρουσιάζει το πρόγραμμά του. Και είδα ότι έλεγε ακριβώς τα ίδια. Χρησιμοποιούσε τις ίδιες λέξεις, μέχρι και την ίδια εκφορά του λόγου με την περιβόητη ομιλία στη Θεσσαλονίκη το ’14, όταν έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο και θα καταργήσει τις αυξήσεις όλες και θα μειώσει τους φόρους και τελικά είδαμε το αποτέλεσμα».

Σε άλλο σημείο της περιοδείας του, στα Λεχαινά, κατά τον χαιρετισμό του σε πολίτες, τόνισε: «Εμείς μιλάμε για το μέλλον και αφήνουμε τους άλλους να ασχολούνται με το παρελθόν και την Ελλάδα του 1981».

Επισκέφτηκε ακόμη ένα από τα εργοτάξια όπου είναι σε εξέλιξη η κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, στο οποίο ενημερώθηκε για την πρόοδο στην υλοποίηση του τμήματος Αμαλιάδα – Πύργος ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους.

Δημοφιλέστερα

To Top