Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, τελικός παραμονής για το Ιωνικός – Λαμία

Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και μάθαμε την πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2. 

Αυτή είναι ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν μπροστά στο σκορ στην Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα έως το 90+3 αλλά ο Τόσιτς σκόραρε και έδωσε παράτασης ζωής στην ομάδα του. 

Από την άλλη ο Λεβαδειακός μετά από μια σεζόν στην μεγάλη κατηγορία επιστρέφει στην Super League 2. Η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί θα προκύψει από τον αγώνα του Ιωνικού με την Λαμία στη Νεάπολη και θα γίνει γνωστή το βράδυ του επόμενου Σαββάτου. 

Ο Ιωνικός που έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο Ηράκλειο (2-2 με ΟΦΗ) θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Λαμία ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ακόμη και με ισοπαλία θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. 

Στα Γιάννινα ο Ροσέρο με γκολ του έδωσε τη νίκη (1-0) στον ΠΑΣ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μαζί και τον κράτησε κατηγορία. Στο πλέον αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας ο Ατρόμητος κέρδισε 2-0 στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό ο οποίος επίσης έμεινε στην Super League 1. 

Τα αποτελέσματα
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csffm4cnordl)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Λαμία – Λεβαδειακός 1-1


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csffkk5kdgnt)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS (6η αγωνιστική)

7.Ο.Φ.Η. 38

Δημοφιλέστερα

To Top