Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά έπιασε τον Μαρσέλο στην κορυφή με 25 τίτλους

Πρόσω ολοταχώς για τον αποκλειστικό τίτλο του πιο επιτυχημένου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης όλων των εποχών βαδίζει ο Καρίμ Μπενζεμά από το βράδυ του Σαββάτου.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csfjm2kb0zjd)

Η Βασίλισσα στέφθηκε για 20η φορά κυπελλούχος Ισπανίας με την επικράτησή της στο «Καρτούχα» απέναντι στη μαχητική Οσασούνα (2-1) κι αυτό ήταν αρκετό για να γραφτεί μερική ιστορία, αφού ο Γάλλος στράικερ ανέβηκε στην κορυφή των παικτών με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία των Μερένγκες. Ισοφαρίζοντας τον επί χρόνια συμπαίκτη του, Μαρσέλο!

Ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ του Ολυμπιακού αποχώρησε από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2022 με απολογισμό τα 25 τρόπαια και μετά την κατάκτηση του Κόπα Ντελ Ρέι κατέχει μισό-μισό το ρεκόρ μαζί με τον Μπενζεμά, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να το κάνει αποκλειστικά δικό του από τη φετινή κιόλας σεζόν αν η Ρεάλ φτάσει μέχρι την κατάκτηση ενός ακόμα Champions League.

Από το τρέχον ρόστερ της Ρεάλ, στην πρώτη δεκάδα και με προοπτική να πλησιάσουν προς την κορυφή βρίσκονται οι Λούκα Μόντριτς και Νάτσο Φερνάντεθ με 22 τρόπαια, καθώς και ο Ντάνι Καρβαχάλ με 21.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csfjkiozd6u1)

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top