Ελλάδα

Αμαλιάδα: Έκλεψε το αξίας 400 ευρώ κινητό εργαζόμενης σε νοσοκομείο και συνελήφθη

Σε ένα από τα γραφεία του νοσοκομείου Αμαλιάδας τρύπωσε αθέατος ένας επιτήδειος και ξάφρισε το αξίας 400 ευρώ κινητό τηλέφωνο μιας εργαζόμενης, το μεσημέρι της Παρασκευής. Όμως, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις κλοπές.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας να κινείται πεζή κοντά στο νοσοκομείο, ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα γραμμάριο ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ένα κατσαβίδι, καθώς και ένα ρολόι και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, από τις 28 Απριλίου ως την Πέμπτη, ο δράστης είχε διαπράξει άλλη μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία είχε κλέψει το ρολόι και το αξίας 350 ευρώ κινητό που είχε στο σπίτι του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δημοφιλέστερα

To Top