Αθλητισμός

Final 4 Euroleague: Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια των αγώνων στo Κάουνας

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Κάουνας για το φετινό Final 4 της EuroLeague και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τον αριθμό των εισιτηρίων, αλλά και τον τρόπο που θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο TurkishAirlinesEuroleagueFinalFour2023 στο ΚΑΟΥΝΑΣ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Όπως κάθε ομάδα του Final Four, έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, περίπου 560 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας, εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων.

Για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως σε κάθε Final Four, θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κατανομής και διανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου 2022 – 2023, για τους οποίους θα ακολουθηθεί η διαδικασία των προηγούμενων Final Fours.

Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2023 στο ΚΑΟΥΝΑΣ.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four. Την αίτηση μπορεί να την υποβάλει πατώντας ΕΔΩ . Η πληρωμή των εισιτηρίων του F4 θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με μετρητά, μόλις γίνει η κατανομή των εισιτηρίων (τα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν αφορούν έσοδα από υπηρεσίες θεάματος που παρέχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά αφορούν έσοδα της διοργανώτριας αρχής και του σταδίου που θα διεξαχθούν οι τελικοί).

Στην αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά το ΤΜΗΜΑ, η ΣΕΙΡΑ και η ΘΕΣΗ του διαρκείας

Στην αίτηση επίσης, δηλώνεται η επιθυμητή κατηγορία εισιτηρίου για τον κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και η σειρά προτίμησης, με βάση την οποία, θα πραγματοποιηθεί η κατανομή του διαθέσιμου εισιτηρίου. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία εισιτηρίου, δηλώνει μόνο μία επιλογή.

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίων ξεπεράσουν τα διαθέσιμα προς τους κατόχους διαρκείας εισιτήρια (αφού εξαιρεθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ, Χορηγοί, κ.λπ.) τότε τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κατανεμηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας:

Κάθε κάτοχος θέσης Court Seat (Central & Baseline) δικαιούται ένα εισιτήριο.

Δημοφιλέστερα

To Top