Αθλητισμός

Europa League: Γιουβέντους – Σεβίλλη, Ρόμα – Λεβερκούζεν (22:00, Cosmote Sport)

Το Europa League φτάνει στο τέλος του και οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που είναι στα ημιτελικά έχουν μακρά ιστορία και στο Champions League.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Σεβίλλη στον 1ο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο Τορίνο και η Ρόμα τη Λεβερκούζεν στη Ρώμη.

Η Μεγάλη Κυρία που έχει ανέβει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που έχει συνδέσει όσο καμία άλλη με το Europa League την Σεβίλλη.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας απέκλεισε την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στους “8” ενώ η Γιουβέντους έβγαλε νοκ άουτ την Σπόρτινγκ. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει 4 παιχνίδια στο Champions League με τη Γιουβέντους να είναι στο 2-1 (νίκες) και ένα να μένει στην ισοπαλία.

Απουσιάζουν οι Ντε Σίλιο, Μπρέμερ για τη Γιουβέντους, ενώ για τη Σεβίλλη οι Μαρκάο, Χορδάν, Σούσο.

Oι ενδεκάδες:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Μιρέτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία – Βλάχοβιτς.
Σεβίλλη (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Μπουνού, Νάβας, Μπαντέ, Γκούντελι Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτις – Οκάμπος, Όλιβερ Τόρες, Μπράιαν Χιλ – Εν Νεσίρι.

Στο Ολίμπικο η Ρόμα που βλέπει την … Ευρώπη να απομακρύνεται για τη νέα σεζόν θέλει νίκη για να έχει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό απέναντι στη Λεβερκούζεν του Τσάβι Αλόνσο ο οποίος είχε κάποτε προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει στους Κάρσντορπ, Σμόλινγκ, Γιορέντε, Κούμπουλα, Ελ Σααράουι, Σολμπάκεν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βαϊνάλντουμ, Ντιμπάλα. Από τη μεριά του ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπελαραμπί, Σίνκχραφεν, Σικ, Λούνεβ και Εμπαμπά.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρουί Πατρίσιο – Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιες – Ζαλέφσκι, Μάτιτς, Μποβέ, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι – Μπελότι, Έιμπραχαμ.
Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χραντέτσκι – Ταπσόμπα, Τα, Χινκαπιέ – Φρίμπονγκ, Άντριχ, Παλάσιος, Μπάκερ – Ντιαμπί, Βιρτς, Αντλί.

Δημοφιλέστερα

To Top