Αθλητισμός

Τελικός Novibet Κυπέλλου: Οι 16 προορισμοί και ο «λευκός καπνός» στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει… ταξιδέψει σε όλα τα πέρατα της γης, με τις συζητήσεις και τις διεργασίες να ξεκινούν από τα τέλη Γενάρη. Ένα παιχνίδι που φυσικά είναι ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Για να θυμηθούμε πόλεις: από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Βερολίνο στη Μελβούρνη, τη Λευκωσία, την Αθήνα (κάποια στιγμή), τον Βόλο, τη Λάρισα, τη Λαμία, το Αγρίνιο, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο και μετά βέβαια στο Βελιγράδι, στα Τίρανα, στο Βουκουρέστι και στο Σοσνόβιετς στην Πολωνία! Και πιστέψτε μας έχουμε βάλει τα… βασικά.

Υπάρχουν και άλλα. Σχεδόν λοιπόν 4 μήνες διαβουλεύσεων και διεργασιών και ακόμα δεν έχουμε οριστικά γήπεδο. Με το εξωτερικό και το Πανθεσσαλικό να έχουν ακόμα τις πιθανότητές τους το μεσημέρι της Παρασκευής (14.00) το Δ.Σ. της ΕΠΟ συνεδριάζει και από τους διοικούντες την ΕΠΟ – με βάση και τα όσα έχουν δηλώσει οι ίδιοι – προκύπτει ότι θα έχουμε τελική απόφαση για τον τελικό της 24ης Μαϊου με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Novibet Κύπελλο.

Επειδή όμως έχουμε φτάσει στο… και πέντε και όχι στο πάρα πέντε καλό είναι να μην έχουμε την ίδια βεβαιότητα με τη διοίκηση της ΕΠΟ. Και δεν πρέπει μόνο να βγει η τελική απόφαση βέβαια αλλά αυτό θα πρέπει να συμβεί μετά και από τις συζητήσεις με τις φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι του Χρήστου Ζωίδη
Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top