Ελλάδα

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Η τελευταία πράξη του δράματος – Με μπομπονιέρες η κηδεία του

Η τελευταία πράξη του δράματος με το βράφος των 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητό του εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στην Άρτα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Εκεί συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στο 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητο ο 37χρονος πατέρας του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Έξω από την εκκλησία δεν υπάρχουν στεφάνια αλλά μια φωτογραφία με το βρέφος, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν.

Δείτε φωτογραφίες


mwro_arta_3


mwro_arta_1


mwro_arta_2

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας «ραγίζουν καρδιές», διότι όλα θυμίζουν… «βάπτιση» που δεν θα τελεστεί ποτέ.

Ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.

Χθες, περαστικοί άφησαν λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο που έσβησε το 5,5 μηνών βρέφος, με το μήνυμα «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου».

 Τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στο κοιμητήριο, υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν οι γονείς του θα παραστούν στην κηδεία με τους γιατρούς να είναι αυτοί που θα κρίνουν αν η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τους επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Ο πατέρας που ξέχασε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητο, αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την απολογία του, με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ένα ασύλληπτο δράμα καταγράφηκε στην Άρτα, στις 9 Μαΐου του 2023, όταν 37χρονος πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο.

Ο πατέρας ξεκίνησε από το σπίτι του να πάει το κοριτσάκι σε βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια θα πήγαινε στη δουλειά του.

Όμως για κάποιο λόγο που ουδείς μπορεί να εξηγήσει, ο πατέρας ξέχασε ότι είχε το βρέφος στο πίσω κάθισμα και πήγε κατευθείαν στη δουλειά του.

Δημοφιλέστερα

To Top