Αθλητισμός

Πιόλι: «Το Ίντερ-Μίλαν είναι ένα παιχνίδι που όλοι ονειρεύονται να ζήσουν»

Σίγουρα τόσο για την Μίλαν όσο και για την Ίντερ η ευρωπαϊκή τους πορεία αυτή τη σεζόν έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες που υπήρχαν. Όμως οι δύο συμπολίτισσες βρίσκονται μολις ένα…βήμα πριν από τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, εκεί που όμως θέση αύριο (16/5), στη ρεβάνς του ευρωπαικού «Derby della Mantonnina», θα καταφέρει να εξασφαλίσει μόνο η μία.

«Τα μάτια των παικτών της ομάδας μου λένε ότι αυτοί οι παίκτες προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλύτερα από το πρώτο ματς και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να προκριθούμε σε έναν τελικό που κανείς δεν θα είχε προβλέψει ποτέ. Όπως κανείς δεν πίστευε ότι η Μίλαν θα φτάσει τόσο μακριά, κανείς δεν πιστεύει τώρα ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Από την άλλη, ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι γιατί γνωρίζω καλά τους παίκτες μου».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανο Πιόλι μιλώντας στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής επαναληπτικής αναμέτρησης με την Ίντερ (0-2).

«Με τους παίκτες μιλήσαμε μόνο για τον αυριανό αγώνα και όχι για τη Σπέτσια. Είναι παιχνίδια που όλοι ονειρεύονται να ζήσουν. Ξεκινάμε με ένα μειονέκτημα, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε τα προσόντα για να το ανατρέψουμε. Όποιος παίζει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ξέρει ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν μέχρι να τελειώσουν και ότι όλα μπορούν να γίνουν. Η Ίντερ είναι μια δυνατή ομάδα, αν παίξουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου θα παλέψουμε γι’ αυτό», τόνισε ενημερώνοντας ότι ο Λεάο που έλειψε από την πρώτη αναμέτρηση θα ξεκινήσει.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά, εν μέρει, από το δεύτερο ημίχρονο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι αρκετό. Πρέπει να ανεβάσουμε την ποιότητα. Το ματς είναι μεγάλο, πρέπει να ξεκινήσεις καλά, να μείνεις μέσα στο ματς και να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς τα λάθη τους, γιατί τα κάνουν», πρόσθεσε.

Δημοφιλέστερα

To Top