Αθλητισμός

Rome Open, Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-0: Πρόκριση στον ημιτελικό και ραντεβού με Μεντβέντεφ

Στον ημιτελικό του Rome Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-3,6-4  τον Μπόρνα Τσόριτς στον προημιτελικό και θα παίξει το Σάββατο με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής. Στον άλλο ημιτελικό θα συναντηθούν ο Ρούνε με τον Ρουντ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cspojy2rcnlt)

O Κροάτης ήταν ο “κακός δαίμονας” του Τσιτσιπά αφού από το 2020 έως το 2023 τον κέρδισε 3 σερί φορές αλλά μέσα στο 2023 ο Στέφανος έχει 2/2. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ οι δύο τενίστες δεν μπορούσαν να “σπάσουν” το σερβίς και ο πρώτος που τα κατάφερε ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στο 8ο γκέιμ ο Έλληνας είχε διπλό μπρέικ πόιντ έφτασε στο 5-3 με μπρέικ και υπερασπίστηκε το σερβίς του για το 6-3. 


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cspo65jx48ll)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cspnyhigavbl)

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε με μπρέικ στο 2ο (2-1) και με το σερβίς του έφτασε στο 3-1. Ο Κροάτης μείωσε σε 3-2 αλλά με καλό σερβίς ο Τσιτσιπάς πήγε στο 4-2.  O Τσόριτς έστειλε τη μπάλα στο φιλέ και έδωσε μπρέικ πόιντ στον αντιπαλό του. 

Εκείνος όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε και ο Τσόριτς μείωσε σε 4-3.  O Κροάτης είχε μπρέικ πόιντ αλλά το έσβησε με πρώτο σερβίς ο Έλληνας. Νέο μπρέικ πόιντ και ισοφάρισε σε 4-4 ο Τσόριτς με μπρέικ! 

Ο Τσιτσιπάς είχε μπρέικ πόιντ (λάθος με το μπάκχαντ του Τσόριτς) και με μπρέικ πήγε στο 5-4. Απλά ο Στέφανος με το σερβίς του έκλεισε στο 6-4. 

Δημοφιλέστερα

To Top