Ελλάδα

Καιρός: Με συννεφιά και τοπικές βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα ξεκινά η νέα εβδομάδα

Με συννεφιά και τοπικές βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα ξεκινά η νέα εβδομάδα.

Ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα άστατος σήμερα, καθώς η αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι έντονη στα δυτικά, ηπειρωτικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται έντονα φαινόμενα στην Πελοπόννησο, κυρίως σε Ηλεία και Αχαΐα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Και στην Αττική προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες από νωρίς το μεσημέρι. 


kairos-EKLOGES-KAKOKAIRIADEUTERA

Ο φετινός Μάιος αλλά και ο Απρίλιος θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τους αντίστοιχους μήνες των τελευταίων αρκετών ετών με την πιο έντονη αλλά και με διάρκεια αστάθεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος με σποραδικές καταιγίδες καθόλη τη διάρκεια της εβομάδας, με υψηλές θερμοκρασίες. 

Βίντεο με την πρόγνωση του καιρού 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csshtku4e40p)

Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ 

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, πλην της Θράκης. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο είναι πιθανό να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Δημοφιλέστερα

To Top